AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Fényvisszaverő mellény (gyermek (narancs) - akciós

Márka: inaktiv
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 1 Inaktiv
Ezt a terméket jelenleg 1 vásárló nézi.
9008103600517
Aktuális ár:
1 135 Ft
Egységár:
1 135,00 Ft / Inaktiv
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
A legtöbb családban mindkét szülő dolgozik, és a gyerekek nagy része 9-10 évesen egyedül megy az iskolába és onnan haza. A gyerekeket alacsony termetük miatt nehezebben veszik észre az autósok, még akkor is, ha szabályosan közlekednek. Különösen most, amikor jön az ősz, a tél a sötét délutánok, melyek fokozzák a balesetek lehetőségét.
Minden szülő aggódik azért, hogy csemetéje épségben hazaért-e és lelkük megnyugtatására mobiltelefont vásárolnak több ezer forintért. DE ez NEM védi meg a gyereket a balesettől. A biztonságos közlekedést nem segíti elő, sőt.....

A következő táblázat azt mutatja, hogy az autó vezetője mekkora távolságból észleli a gyermeket és mennyi ideje marad arra, hogy az elkerülő manővert végrehajtsa.
Amint látható, a mellényt viselő kisgyermeket ötször nagyobb távolságból veszi észre a sofőr.

tompított fényszóró 50 km/h 30-40m 2-3s
mellényben 150-200m
reflektor 90 km/h 100-150 m 4-5s
mellényben 500m


A termék leírása:
Narancssárga és sárga színben kapható, kétféle méretben, iskolásoknak (110-150 cm) óvodásoknak csak citromsárga színben: (70-110 cm). Anyaga 100% poliészter, mely mosógépben mosható.
A mellény egy saját anyagából varrt cipzáras tasakkal együtt kapható.

Alapvetően a szülők felelőssége, hogy gyermekük testi épségét megóvják, azzal, hogy megtanítják őket a biztonságos közlekedés és kerékpározás alapszabályaira, illetve rászoktassák arra, hogy viseljék a mellényeket, ha:
- gyalogosan közlekednek,
- kerékpároznak,
- vagy, ha kiszállnak az autóból.
Az Európai Unió több tagállamában már kötelező a fényvisszaverő-mellény használata abban az esetben, ha az autópályán ki kell szállnunk az autóból. Nagyon sok hazai autóban is látható már a felnőtt fényvisszaverő-mellény.
Sokszor előfordul, hogy a gyermekünk miatt kell megállnunk, de arra nem gondolunk, hogy ő ugyanolyan veszélynek van kitéve, így neki is viselnie kellene a mellényt.
A mellény a közlekedés mellett használható:
- szabadidős sportok folytatása során, például lovaglás, futás, kerékpározás, motorozás illetve a téli sportok kapcsán (pl. szánkózás);
- forgalomirányításnál;
- sportversenyeknél, csapatok megkülönböztetésére;
- díjazásra, versenyek jutalmaként.

Ehhez ajánljuk fényvisszaverő mellényeinket, melyek megfelelnek az európai EN 471-es szabályok által megkövetelt előírásoknak. Eredetiség igazolással rendelkeznek, melyet az osztrák TÜV Minőségbiztosítási Intézet bocsátott ki.