Naturmind Útifű maghéj 300 g

Naturmind Útifű maghéj 300 g

Raktáron

A méregtelenítés és fogyás csodaszere.  Az oldható rostanyag tökéletes forrása az útifű mag, amely a saját tömege hússzorosának megfelelő mennyiségű vizet képes magába szívni. Ezáltal létrejön egy lágy zselé, ami elkezd felszívódni a béltraktusban, és kéményseprő-kefeként tisztítja végig a beleinket.

3 401 Ft
egységár: 11,34 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999559312014
Kiszerelés:300 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturmind Útifű maghéj 300 g Részletes leírás

A bolhafűmag vagy más néven útifűmag csodálatos tulajdonsága, hogy szabályozza a bélműködést: ha székrekedésünk van, puhítja, ha hasmenésünk van, keményíti székletünk állagát. Különösen Amerikában népszerű, a hatásosságot igazoló kutatások is onnan származnak.

A bélműködés helyes irányba terelésén kívül bizonyítottan csökkenti a koleszterinszintet és a zsírmájat (ez a rendellenesség túlzott zsír- vagy alkoholfogyasztás következtében alakul ki a májban). Csökkenti a vastagbélrák esélyét.

Az oldható rostanyag tökéletes forrása az útifű mag, amely a saját tömege hússzorosának megfelelő mennyiségű vizet képes magába szívni. Ezáltal létrejön egy lágy zselé, ami elkezd felszívódni a béltraktusban, és kéményseprő-kefeként tisztítja végig a beleinket.

Egyvalamire vigyázzunk: ne olyankor fogyasszuk, amikor gyógyszert vagy értrendkiegészítőket veszünk be, mert nem csak a toxikus anyagokat sőpri ki belőlünk, hanem mindent, amivel találkozik. Gyógyszer bevétele után várjunk legalább egy-két órát, és csak utána fogyasszunk útifűvet!



Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Tóni bá.2019. 11. 29.

  Nekem bevált,régebben is használtam már.Sajnos olyan gyógyszereket kell szednem ami felborítsa a bél működést ez helyre billenti.

Anonim Felhasználó2019. 09. 25.

  Jótékony hatással van az emésztésre.

A.2019. 08. 04.

  Kiváló

Anonim Felhasználó2019. 04. 28.

  Sok jót olvastam róla, remelem segít a tisztításban. Érdekesen kellemes íze van. Puffaszt.

  Sok vizet kell inni rá, gyorsan kell meginni, a gyógyszereket 1 órával előtte kell bevenni. Erősen teltségérzést okoz.

Margit2019. 02. 23.

  anyagcsere gyorsító,koleszterin szintet javít

WQ2019. 01. 22.

  Minden reggel iszok egy pohárral

Anonim Felhasználó2017. 12. 13.

  Nagyon jól orvosolja az emésztési problémáim.

Anonim Felhasználó2017. 12. 13.

  Nagyon jól orvosolja az emésztési problémáim.

Még több mutatása