Herbária Kurkuma-gyömbér tabletta

Raktáron

Szedése, puffadás, telítettség, reflux, székrekedés, hasi fájdalom, hányinger esetében javasolt.   .

3 198 Ft
egységár: 26,65 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5997005332371
Márka:Herbária
Kiszerelés:120 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Herbária Kurkuma-gyömbér tabletta Részletes leírás

Herbária Kurkuma-gyömbér tabletta - 120 db


A kurkuma egyre népszerűbb Európában is emésztési zavarok és gyulladások ellen.
A kurkuma sokoldalú növény. Nemcsak az ázsiai konyha kedvelt fűszernövénye, hanem az évezredekre visszanyúló hagyományos indiai gyógyászat által régóta alkalmazott gyógynövény.
A kurkuma fő hatóanyag a kurkumin, amely polifenol csoportba tartozik. Erős antioxidáns, terápiás alkalmazása nagyon hasnoló számos bioflavonoidéhoz, hatákony gyulladáscsökkentő, antibakteriális, antivirális ( vírusölő ), antimikróbás immunstimuláló vegyület. A kurkumin a CAMP-nek nevezett fehérje szintjének növekedését idézi elő, amelynek fontos szerepe van az immunrendszer működésében, a gyulladások csökkentésénél. A kurkumin ezért pozitívan hat a gyulladásos ízületi betegségekre, cukorbetegségre, fertőzések esetén, magas koleszterin szint esetén.

Szedése, emésztésjavító hatása miatt (puffadás, telítettség, reflux, székrekedés, hasi fájdalom, hányinger), máj- és epebetegségek esetében javasolt.  

Adagolás:
Ajánlott napi adag: 2x1 db tabletta.

Összetevők:
kurkuma por, gyömbér por, tömegnövelő szer: isomalt, stabilizátor: (hidroxi-propil-metil-cellulóz, polivinilpirrolidon), csomósodás gátló: (zsírsavak magnéziumsói, karboxi-metil-cellulóz nátrium, kolloid szilicium-dioxid)

Hatóanyagok:
Kurkuma por:400 mg
Gyömbér por:193,2 mg

Figyelmeztetés:
A fogyasztásra ajánlott napi adadot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő tabletta fogyasztása nem helyettesíti kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó! Epekövesek és epekőképződésre hajlamosak számára nem javasolt. Várandós és szoptatós kismamák kérjék ki kezelőorvosuk véleményét a készítmény szedéséről.

Tárolás:
Szobahőmérsékleten,15 °C-25 °C-on , száraz helyen tárolandó. 


Herbária Kurkuma-gyömbér tabletta Terméktulajdonságok

Különleges tulajdonságok: 

Herbária Kurkuma-gyömbér tabletta Összetevők

kurkuma por, gyömbérgyökér por, tömegnövelő szer: isomalt; stabilizátor: hidroxi-propil-metil-cellulóz, polivinil-pirrolidon; csomósodást gátló: karboxi-metil-cellulóz nátrium, kolloid szilícium-dioxid, magnézium-sztearát.

Herbária Kurkuma-gyömbér tabletta Tudnivalók

A napi adag tartalmaz: kurkuma por  400 mg **gyömbér por  193,2 mg **** a szükséges napi bevitel mennyisége nem ismert

Herbária Kurkuma-gyömbér tabletta Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Poczik Lászlóné2020. 02. 12.

  Izom és izületi fájdalmaim csökkentek és jobb a közérzetem!

Anonim Felhasználó2020. 01. 23.

  most kezdtem szedni még nem tudom

Anonim Felhasználó2019. 12. 22.

  Nagyon jó az izületekre.

Anonim Felhasználó2019. 12. 21.

  +

Anonim Felhasználó2019. 12. 07.

  ízületeim teherbírása stabilizálódott

Anonim Felhasználó2019. 11. 19.

  Nem gyógyszer

Anonim Felhasználó2019. 11. 19.

  A kurkuma egy csodaszer!

  -

Marina2019. 11. 15.

  Jó

Még több mutatása