Herbária gyerek málna ízű tea 40 g

Herbária gyerek málna ízű tea 40 g

Raktáron

HERBÁRIA GYEREK MÁLNA TEA: A HerbaKids gyerektea keveréket a család kicsi tagjainak ajánljuk. A zamatos málna ízét a hozzáadott rooibos teszi különlegessé. A gyerek teakeverék kedvelt alapanyaga, mert nem tartalmaz koffeint és magas ásványi anyag tartalommal rendelkezik, ennek köszönhetően a szervezetre gyakorolt élettani hatása is kedvező.

888 Ft
egységár: 22,19 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5997005343346
Márka:Herbária
Kiszerelés:40 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Herbária gyerek málna ízű tea 40 g Részletes leírás

HERBÁRIA GYEREK MÁLNA TEA: A HerbaKids gyerektea keveréket a család kicsi tagjainak ajánljuk. A zamatos málna ízét a hozzáadott rooibos teszi különlegessé. A gyerek teakeverék kedvelt alapanyaga, mert nem tartalmaz koffeint és magas ásványi anyag tartalommal rendelkezik, ennek köszönhetően a szervezetre gyakorolt élettani hatása is kedvező. A rooibos kedvező hatását gyógynövényekkel egészítettük ki. A teakeverék csipkebogyó húst, áfonyabogyót és bodzabogyót is tartalmaz.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.