AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Simplex Colon rostkeverék

Márka: Simplex
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 500 mg
  • OÉTI engedélyezési szám: OÉTI: 8632/2011
Ezt a terméket jelenleg 10 vásárló nézi.
LOG-0065FB-01
Aktuális ár:
7 402 Ft
Egységár:
14,80 Ft / mg
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Kiszerelés: 1doboz, 90 adagnak felel meg.

Növényi rost és inulin tartalmú étrendkiegészítő rostkeverék, mely elősegíti a vastagbélben lerakódó salakanyagok kiürülését.

Részletes leírás:
A Simplex Colon rostkeverék különböző, természetes eredetű növényi élelmi rostok speciálisan összeállított kombinációja, melyet Magyarországon teszteltek, és a magyarországi táplálkozási szokásokhoz igazítottak.
A Simplex Colon rostkeverék arra szolgál, hogy étrendünk általában alacsony rosttartalmát megnövelje.
 
Természetes eredetű élelmi rostokat tartalmaz, melyek nagy vízkötő és duzzadó képességük folytán lehetővé teszik a megfelelő székletformálódást, ily módon segítve elő a székletürítés normális ritmusát is.

A megfelelő rosttartalmú táplálkozás egyéb pozitív élettani hatása mellett hozzájárulhat a vastagbélben lerakódó salakanyagok kiürüléséhez és a vastagbél normál fiziológiás működésének fenntartásához.

Adagolás:
Napi 3x5 gramm

OÉTI: 8632/2011
Összetevők
• psyllium, az indiai útifű (plantago ovata) magjának héjából előállítva (9,75 g)
• alma (1,5 g) és narancs rost (0,9 g)
• inulin (1,5 g)
• almapektin (0,15 g)
• Viniseera® szőlőmag-mikroőrlemény (0,6 g)
Figyelmeztetés
Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!