Biorganik Bio Juharszirup "A" 250 ml

Biorganik Bio Juharszirup "A" 250 ml

Raktáron

Ez a juharszirup tökéletes palacsinta, gofri vagy fagylalt öntetként. Remekül kiegészíti az édes ételeket. Természetes növényi édesítőszer. .

4 308 Ft
egységár: 17,23 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999559310492
Márka:Biorganik
Kiszerelés:250 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biorganik Bio Juharszirup "A" 250 ml Részletes leírás

A juharszirupot Észak-Amerika területén a cukorjuhar fa nedvéből nyerik, amelyet még az indiánok fedeztek fel. A gyártási folyamat a telepes idők óta nem sokat változott. A fa nedvét, amely egyébként azért termelődik, hogy megvédje a növényt a kemény északi fagyoktól és ami természetes állapotában teljesen folyékony, vízszerű állagú, összegyűjtik, majd addig főzik, amíg el nem nyeri jellegzetes szirupos formáját. A feldolgozáshoz nincs szükség adalékanyagokra. A juharszirup gyártás időszaka tavasszal van, amikor a folyamat elég időigényes, több hétig is eltart. 

A juharszirupot íze, színe, intenzitása alapján A-tól D-ig osztályozzák, tehát ennek a besorolásnak nem a minőséghez van köze. A a legvilágosabb, kevésbé intenzív ízű szirup, a D pedig a legkarakteresebb változat.

A juharszirup cukron kívül tartalmaz még vitaminokat és ásványi anyagokat is. Mértéktelen fogyasztása természetesen nem ajánlott, de már csak természetes eredeténél fogva is előnyösebb választás lehet, mint a répacukor vagy mondjuk a kukoricaszirup.

Felhasználható folyadékok, sütemények, müzli szeletek, kekszek, fagylaltok édesítésére. Az amerikai palacsinta kihagyhatatlan kísérője és egy egyszerű zabkásában vagy müzliben is megállja a helyét.

Összetevők: juharszirup

Tápanyagtartalom 100g-ban:
Energiaérték: 921 kJ / 220 kcal
Zsír:0 g
- amelyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 87,8 g
- amelyből cukor: 48 g
Fehérje: 0 g
Só: 0,01 g

Felhasználása:
cukor és méz helyettesítésére. Palacsintához, édesítésre, keksz, müzli szelet, sütemény, szószok, joghurtok, szója alapú tej és desszert, fagylaltok, szörpök, italok készítésre.

Jó tudni: a növényi szirupok az emberi szervezet számára a legkedvezőbb édesítőszerek.
 
100% Bio
Laktóz mentes
Nem génmanipulált
Vegán termék

Biorganik Bio Juharszirup "A" 250 ml Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:12
Csomagolási mértékegység:darab / karton
Kulcsszó:biorganik,bio,juharszirup
Speciális élelmiszerek:laktózmentes

Biorganik Bio Juharszirup "A" 250 ml Összetevők

Összetevők: *juharszirup*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Andris28582019. 04. 14.

  Természetes

  Nincs.