SyrupLife Bio juharszirup "C"

SyrupLife Bio juharszirup "C"

Raktáron

A juharszirpuot íze, színe, intenzitása alapján A-tól D-ig osztályozzák, tehát ennek a besorolásnak nem a minőséghez van köze. Az A a legvilágosabb, kevésbé intenzív ízű szirup, a D pedig a legkarakteresebb változat.

4 342 Ft
egységár: 17,37 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999559310508
Márka:SyrupLife
Kiszerelés:250 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

SyrupLife Bio juharszirup "C" Részletes leírás

A juharszirupot Észak-Amerika területén a cukorjuhar fa nedvéből nyerik. A fa nedvét összegyűjtik, majd addig főzik, amíg el nem nyeri jellegzetes szirupos formáját. A feldolgozáshoz nincs szükség adalékanyagokra. 
A juharszirup cukron kívül tartalmaz még vitaminokat és ásványi anyagokat is. Mértéktelen fogyasztása természetesen nem ajánlott, de már csak természetes eredeténél fogva is előnyösebb választás lehet, mint a répacukor vagy mondjuk a kukoricaszirup.

Felhasználható folyadékok, sütemények, müzli szeletek, kekszek, fagylaltok édesítésére. Az amerikai palacsinta kihagyhatatlan kísérője és egy egyszerű zabkásában vagy müzliben is megállja a helyét.

Összetevők: juharszirup

Jó tudni: a növényi szirupok az emberi szervezet számára a legkedvezőbb édesítőszerek.
 
Tápanyagtartalom (100g-ban):
Energiaérték: 1129KJ / 266 kcal
Fehérje:

SyrupLife Bio juharszirup "C" Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:12
Csomagolási mértékegység:darab / karton
Kulcsszó:SyrupLife,bio juharszirup,édesítő,édesítés
Speciális élelmiszerek:laktózmentes

SyrupLife Bio juharszirup "C" Összetevők

Összetevők: *juharszirup*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.