Naturmind lágy sötétbarna nádcukor 1000 g

Naturmind lágy sötétbarna nádcukor 1000 g

Raktáron

A lágy sötétbarna nádcukor különlegessége, hogy a kíméletes feldolgozásnak köszönhetően az átlagosnál jóval több melasz marad a végtermékben, ettől van sötét színe és karamellre emlékeztető illata. .

2 386 Ft
egységár: 2,39 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999559311932
Kiszerelés:1000 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturmind lágy sötétbarna nádcukor 1000 g Részletes leírás

A cukornád, amelyből a nádcukor készül, a trópusi és szubtrópusi területeken terem. Érdekesség, hogy aratáskor a növény szárát vágják csak le, nem húzzák ki a földből, így újra teremni tud és nem kell újra ültetni, vagyis egy megújuló cukorforrás. Ez nem csak gazdaságossá teszi a nádcukor termelését, de környezetvédelmi szempontból is hasznos.

A nádcukrot a növény húsos szárában található nedvből nyerik, feldolgozása során nem használnak semmilyen adalékanyagot. A folyamat során különválik a finom, kristályos cukor és a melasz (ezt a mellékterméket később a rum gyártásához használják fel), de a színanyagok egy része megmarad a cukorkristályokba zárva, ennek köszönheti a cukor a különleges, kellemes színét. Minél több színanyag marad a cukorban, annál karakteresebb az íze és aromája.

A nádcukor kémiailag ugyanúgy szacharóz (két cukormolekulából álló szénhidrát), mint a répacukor, tehát nem ajánlott azoknak, akiknek figyelniük kell a cukorbevitelükre. Viszont mivel természetes, szennyeződés és mesterséges színezékmentes, jobb választás mindenki más számára.

Felhasználása:
édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek.
A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője.

Jó tudni: a boltokban kapható "barnacukor" a legtöbb esetben nem más, mint fehércukor nádmelasszal színezve. Így az nem egészségesebb, mint a fehércukor (bár az elnevezés alapján sokan ezt feltételezik), szemben az élettanilag valóban sokkal előnyösebb nádcukorral.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Edit2019. 08. 24.

  Imádom az ízét.

Anonim Felhasználó2018. 06. 29.

  Már többször rendeltem!! Nagyon meg vagyok elégedve!! Befőzéshez is használom!!!

Anonim Felhasználó2018. 04. 05.

  jó minőségű

Anonim Felhasználó2016. 12. 30.

  karamelles illat egészséges cukor

Anonim Felhasználó2016. 11. 02.

  Nagyon szeretem, kellemes kávé, és karamell aromája van.Ajándékba is vittem és nagy sikert arat mindenkinél.

Anonim Felhasználó2016. 06. 27.

  Egészségesebb mint a sima kristálycukor Különleges íze van. Én az eper lekvárt ezzel főztem.

Anonim Felhasználó2015. 02. 03.

  Finom, egészséges!

Anonim Felhasználó2015. 01. 16.

  kellemes ízt ad a mártásoknak, és kiegészíti a reggeli kávé ízét