Biorganik Nádcukor 1000 g

Biorganik Nádcukor 1000 g

Raktáron

Különleges ízű, természetes eredetű cukor. A nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik.  .

1 543 Ft
egységár: 1,54 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999559311482
Kiszerelés:1000 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biorganik Nádcukor 1000 g Részletes leírás

A cukornád, amelyből a nádcukor készül, a trópusi és szubtrópusi területeken terem. Érdekesség, hogy aratáskor a növény szárát vágják csak le, nem húzzák ki a földből, így újra teremni tud és nem kell újra ültetni, vagyis egy megújuló cukorforrás. Ez nem csak gazdaságossá teszi a nádcukor termelését, de környezetvédelmi szempontból is hasznos.
A nádcukrot a növény húsos szárában található nedvből nyerik, feldolgozása során nem használnak semmilyen adalékanyagot. A folyamat során különválik a finom, kristályos cukor és a melasz (ezt a mellékterméket később a rum gyártásához használják fel), de a színanyagok egy része megmarad a cukorkristályokba zárva, ennek köszönheti a cukor a különleges, kellemes színét.

A nádcukor feldolgozása során csak egyszer kristályosítják, tehát ez a legkevésbé finomított formája a nádcukornak (kivéve a nyers nádcukrot).
A nádcukor kémiailag ugyanúgy szacharóz (két cukormolekulából álló szénhidrát), mint a répacukor, tehát nem ajánlott azoknak, akiknek figyelniük kell a cukorbevitelükre. Viszont mivel természetes, szennyeződés és mesterséges színezékmentes, jobb választás mindenki más számára.

Felhasználása a répacukorhoz hasonló, ételben, italban, sütéshez, főzéshez vagy hideg fogásokhoz egyaránt felhasználható. Íze és illata karakteresebb, lágyabb, különleges aromát kölcsönöz a ételekhez. Különösen érdemes olyan fogásokban nádcukorral kiváltani a répacukrot, ahol a cukor ízének fontos szerepe van (pl. habcsók, habkrém, karamell). Adagolása nem tér el a kristálycukorétól.

Összetevők: nádcukor

Tápanyagtartalom 100 g-ban:
Energiaérték: 1700 kJ / 400 kcal
Zsír: 0 g
- amelyből telített zsírsavak:0 g
Szénhidrát: 99 g
- amelyből cukor: 99 g
Rost: 0 g
Fehérje: 0 g
Só: 0 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Valéria2019. 07. 18.

  Különleges íze miatt

kavics2017. 08. 01.

  Nagyon kedvelem , árban mint minőségben is számomra nagyon megfelelő. . Szívesen használom fel édesítőszerként mindenben ahol szükséges. Ízre is bevált , próbálkoztam más édesítőszerekkel , Azok nem igazán jöttek be fogyasztásként,

Jani2017. 06. 08.

  arra amire rendeltetett a legjobb.

  Ilyenről nem tudok.

Kavics2016. 12. 14.

  Kedvelem nekem nagyon jó és bevált

dittattitude2015. 08. 07.

  Én csak ezzel iszom a kávém! :)

Anonim Felhasználó2015. 05. 31.

  egészségesebb, mint fehér "répatársa"