Naturmind Fermentált rizskorpa 250 g

Naturmind Fermentált rizskorpa 250 g

Nincs raktáron

Kiváló ízű és ropogós textúrájú, így ideális snackként vagy saláták, levesek díszítő elemeként is felhasználható. A fermentált rizskorpa gluténmentes, vegán és egészséges alternatívája lehet a hagyományos ropogtatnivalóknak.

Kosárba
EAN kód:5999559312083
Kiszerelés:100 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturmind Fermentált rizskorpa 250 g Részletes leírás

A fermentált rizskorpa az étkezési hulladék újrahasznosításának egyik formája, melynek során a rizshéjat fermentálják és szárítják. Gazdag prebiotikus rostokban és antioxidánsokban, valamint természetes forrása a B-vitaminoknak és a fehérjének.

Felhasználás: 1 adagot (10g) 2-3 dl vízzel, növényi tejjel, gyümölcslével elkeverve vagy dúsíthatjuk vele a müzlinket, kásánkat. Magas rosttartalma miatt a termék fogyasztása után több folyadékot javasolt fogyasztani!

Tápanyagtartalom (100 g-ban):
Energiaérték:1535 kJ / 367 kcal
Zsír: 16,3 g
- amelyből telített zsírsavak: 4,2 g
Szénhidrát: 22,9 g
- amelyből cukor: 6,2 g
Rost: 37,8 g
Fehérje: 13,3 g
Só: 0,01 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Sylvia Schumann2015. 07. 07.

  Most elöszőr használom.Sokat olvastam rola.De véleményt még nem mondhatom.