Yamuna fürdősó citromfű

Yamuna fürdősó citromfű

Nincs raktáron

Próbáld ki egy fárasztó nap után.

Kosárba
EAN kód:5999545544580
Márka:Yamuna
Kiszerelés:1 kg
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Yamuna fürdősó citromfű Részletes leírás

Ha fáradt vagy, kedvetlen és erőtlennek érzed magad, akkor készíts egy kellemesen meleg fürdővizet, szórd meg citromfüves fürdősóval és fél óra múlva új emberként hagyod el a fürdőszobádat!

Felhasználási javaslat: Egy kád meleg - nagyjából testhőmérsékletű - vízhez keverj 2 - 3 evőkanálnyi fürdősót és hagyd feloldódni.

Külsőleg alkalmazandó! Ügyeljen rá, hogy szembe, szájba ne kerüljön! Ha a termék véletlenül a szembe kerül folyó vízzel öblítse ki! Csak tiszta, sérülésmentes bőrre használja! Gyermekek elől elzárva tartandó! Tárolás száraz, hűvös, fénytő védett helyen! 

Összetevők: Maris sal, Parfum, Melissa Officinalis Leaf Powder, Aqua, CI 19140, CI 42090, Citral, Geraniol, Limonene

 

Yamuna fürdősó citromfű Terméktulajdonságok

Kulcsszó:fürdő,citromfű,yamuna,fürdősó

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.