Yamuna fürdőbomba fűszeres vanília 95 g

Raktáron

YAMUNA FÜRDŐBOMBA FŰSZERES VANÍLIA 95G Fűszeres Vanília Fürdőbombánk egy csodálatosan ragyogó és sokoldalú illatba burkol! Erőteljes és lehengerlő illat, mely melegen körbeölel a csípősen friss hideg időben, és olyan, mintha egy luxus parfümériából léptél volna ki! Az örök klasszikus kellemesen édes vaníliát megbolondítottuk egy csipetnyi tobaccóval, de éppen csak annyival, hogy a bourbon vanília finoman fás és füstös jegyeit is előcsalogassuk a fagyos téli napokra.

970 Ft
egységár: 10,21 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999545600194
Márka:Yamuna
Kiszerelés:95 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Yamuna fürdőbomba fűszeres vanília 95 g Részletes leírás

YAMUNA FÜRDŐBOMBA FŰSZERES VANÍLIA 95G


Fűszeres Vanília Fürdőbombánk egy csodálatosan ragyogó és sokoldalú illatba burkol!

Erőteljes és lehengerlő illat, mely melegen körbeölel a csípősen friss hideg időben, és olyan, mintha egy luxus parfümériából léptél volna ki!
Az örök klasszikus kellemesen édes vaníliát megbolondítottuk egy csipetnyi tobaccóval, de éppen csak annyival, hogy a bourbon vanília finoman fás és füstös jegyeit is előcsalogassuk a fagyos téli napokra. Bőröd extrán hidratált és táplált lesz, az olívaolaj gondoskodik a puhaságért.
Légy érzéki és csábító új illatcsaládunkkal!
SLES-, SLS MENTES TERMÉK!


HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ:
Tegye a fürdőbombát egy kád meleg (36-38 °C) vízbe, majd várja meg, míg pezsegve feloldódik.

Az összetevők listája változhat, minden esetben a termék címkéjén lévő összetevő listát vegye figyelembe.

Összetevők: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Olus Oil, Parfum, Aqua, Polysorbate 20, Tocopherol, CI 19140, CI 15985, CI 14720, Sodium Chloride, CI 42090, Coumarin, Eugenol

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.