Nordic Koivu Bio nyírfanedv

Nordic Koivu Bio nyírfanedv

Nincs raktáron

Szellemileg felpezsdít, fizikálisan új erővel tölt fel. Óvja az egészséget, növeli a fittséget, megőrzi a szépségét. Kolloidális szerves összetevői nem csak a testet, de a lelket is gyógyítják. Tiszta gondolatokat hagy maga után, megszünteti a rossz beidegződéseket.

Kosárba
EAN kód:6420610341012
Márka:Nordic Koivu
Kiszerelés:500 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Nordic Koivu Bio nyírfanedv Részletes leírás

Szellemileg felpezsdít, fizikálisan új erővel tölt fel. Óvja az egészséget, növeli a fittséget, megőrzi a szépségét.

Kolloidális szerves összetevői nem csak a testet, de a lelket is gyógyítják. Tiszta gondolatokat hagy maga után, megszünteti a rossz beidegződéseket. Oxigénhez és tápanyagokhoz juttat, javítja a koncentrációt, lúgosít.

Használja külsőleg is!

Tiszta és természetes bőrápoló.


A nyírfák gyermeke vagyok

A nevem, Nordic KoivuŸ Bio nyírfanedv. Én a nyírfák gyökerében fejlődöm, minden évben egyszer, tavasszal a természet ébredésével megszületek és elkezdek felfelé áramlani egészen az ágakig, védve, erősítve a fákat, szüleimet.

Az embereknek 1 évben egyszer, 3 hét áll rendelkezésükre, hogy a nyírfák törzsének csapolásával palackba helyezzenek. Azért teszik ezt, mert gyógyítom Őket. A nyírfa vérének is hívnak, mert a vérplazmához hasonló szerkezetem és számtalan összetevőm nagyon gyorsan, a sejtek szintjén szívódik fel. A káros anyagokat magamba zárom, szerves anyagokban gazdagon tartom, lúgosítom és megfiatalítom testüket. Enyhítem túlhajszoltságuk, visszaviszem őket abba az időbe, amikor még erejük teljében voltak.

Ipari titokkal védett a palackozásom eljárása!

Ismerj meg engem. Finnországi palackozásom ipari titokként védett, 10 éves kutatómunka eredménye. Organikus környezetben élő hatalmas nedvedző nyírfaerdők a szüleim. A nyírfák 1 évig termelnek a gyökereikben, és tavasszal, 3 hétig a gyökerektől az ágakig keringek a fák törzsében, hogy védjem immunrendszerüket és regeneráljam Őket. Nedvem ionizált, kolloidális szerkezetű tápláló anyagokban gazdag, amit az emberek azért kedvelnek, mert testükben ugyanilyen hatást vagyok képes kifejteni.

Ezért minden évben, amikor megszületek, a hatalmas nyírfaerdőt emberek lepik el, a fákat 5-8 cm mélyen meglékelik és csövekkel kötik össze. Én a csöveken át a palackba érkezem, az eljárás során nem kell tartósítani és emberi kezeknek érinteni. BIO palackozásom története, egy 10 éves kutatómunka eredménye, ami ipari titokként lett levédve. A mai napig kutatnak, vizsgálnak és kísérleteket folytatnak további hasznosításomról.

Bio voltomat számos elismerés igazolja, összetételem az emberi szervezet öngyógyító képességét indítja be. Ionizált, izotóniás szerkezetemről az oroszok szakértői véleménye tanúskodik. Minden erőm a kolloidális, az emberi vér plazmájával megegyező, sejtszinten felszívódó, lúgosító képességemben rejlik. A homeosztázis egyensúlyát hozom létre, pH szabályzó munkát végzek. A sejtek szintjén regenerálok és gyógyítok, álljon a háttérben kisebb vagy nagyobb egyensúlyvesztés.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2017. 02. 20.

  Egy hét fogyasztás után már érzem a jótékony hatásait.

Anonim Felhasználó2016. 12. 09.

  Egészséges

márti2016. 01. 23.

  gondoltam egy próbát megér, és 2 üveg elfogyasztása után éreztem hogy valóban pozitívan hatott a vitalitásomra

Anonim Felhasználó2015. 01. 22.

  tényleg jól méregtelenít.