Caronax (CardianaX) gyógygomba kivonat kapszula 90 db

Caronax (CardianaX) gyógygomba kivonat kapszula 90 db

Raktáron

Különleges eljárással készült gyógygomba-kivonatok keveréke. Természetes módon támogatja az anyagcsere folyamatokat. Polisaccharidokat tartalmaz! .

13 586 Ft
egységár: 150,95 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999882994253
Márka:Varga gyógygombák
Kiszerelés:90 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Caronax (CardianaX) gyógygomba kivonat kapszula 90 db Részletes leírás

A Caronax (Cardianax régi nevén) természetes módon támogathatja az anyagcsere folyamatokat. Segíthet az egészséges élet megőrzésében, az immunrendszer karbantartásában.

A Caronax (Cardianax) négyféle gombát tartalmaz.

Pecsétviaszgomba-Ganoderma gomba

Tudományos kutatások és kísérletek minden szempontból megerősítették a ganoderma gomba (pecsétviasz) pozitív hatásait, különös tekintettel vértisztító hatására: javítja a vérkeringést és a sejtek minőségét.  A Ganoderma (pecsétviasz) lehetővé teszi, hogy belső szerveink rendeltetésszerűen működjenek, javítja a gyenge fizikai állapotot és erősíti az immunrendszert. Bizonyítottan hatékony olyan betegségek kezelésében, melyeknek kiváltó oka a rossz vérkeringés.

Bokrosgomba

A Grifola frondosa (Bokrosgomba) jelentősen hozzájárulhat a csontritkulás megelőzéséhez magas ergosterin tartalmának köszönhetően. Valószínűleg oszteoporózis (csonttömeg vesztés) elleni hatásához más, komplex természetes anyagok is hozzájárulhatnak. A Grifola frondosa (Bokrosgomba) olcsó alternatívája lehet a vércukorszint csökkentést célzó kiegészítő terápiáknak vércukorszint csökkentő hatásának köszönhetően.

Hernyógomba

A kínai hernyógomba használatát elsősorban a hosszan tartó betegség után a legyengült szervezet felerősítésére javasolják. Egyéb hagyományos alkalmazásai: a tüdő- és a vese működésének erősítése, köhögés csillapítása, a tüdő- és a hörgők váladékának csökkentése; tuberkulózis,  vérzékenység, impotencia, rendszertelen menstruáció, időskori gyengeség, alsó háttáji fájdalom kezelése, éjszakai izzadás megszüntetése és az idegrendszer erősítése.

Mandulagomba-Agaricus blazei

Az Agaricus blazei napjaink egyik igen intenzíven kutatott faja lett, amelynek gombatermesztés technológiáját és gyógyhatását is sokan vizsgálják. Rákellenes gyógygombák közé tartozik. Bebizonyosodott róla, hogy egyes baktériumos és vírusos betegségekben pozitívhatással lehet a gyógyulásra. Szintén kiegészítő kezelője egyes rákbetegségeknek és cukorbetegek is fogyaszthat-ják. Ez az egyik ok, amiért napjainkra igen keresettek lettek az ebből a gombából előállított szárított, kapszulázott termékek szerte a világon.




Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2017. 04. 26.

  segít beállítani a vércukor szintet.

Anonim Felhasználó2017. 02. 13.

  Segít a vércukorszint beállításában.