AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
Kyäni Nitro Xtreme folyadék
  • Kyäni Nitro Xtreme folyadék

Kyäni Nitro Xtreme folyadék

Márka: Kyäni
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 56 ml
Ezt a terméket jelenleg 5 vásárló nézi.
5991169745169
Aktuális ár:
27 688 Ft
Egységár:
494,43 Ft / ml
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
A nitrogén-monoxid jelentőségével összefüggő, Nobel-díjas kutatásra támaszkodva a Nitro Xtreme™ rendkívül hatásos noni gyümölcskivonatot tartalmaz.

A Délkelet-Ázsiából és a csendes-óceáni szigetvilágból származó noni gyümölcsöt nemzedékek óta használják táplálkozásbeli tulajdonságai és gyógyító hatása miatt. A Kyäninak e CoQ10-zel, magnéziummal, cinkkel, krómmal és niacinnal dúsított új, egyedi terméke mindig segít extrémen teljesíteni.
Figyelmeztetés
Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!