Béres Egészségtár Porcerő + csont-izom KOMPLEX filmtabletta

Béres Egészségtár Porcerő + csont-izom KOMPLEX filmtabletta

Nincs raktáron

A Béres Porcerő+CSONT-IZOM KOMPLEX  ízületi porcok mellett csontok és az izmok megfelelő támogatására.  .

Kosárba
EAN kód:5997207714548
Márka:Béres
Kiszerelés:90 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Béres Egészségtár Porcerő + csont-izom KOMPLEX filmtabletta Részletes leírás

A Béres Egészségtár Porcerő + CSONT-IZOM KOMPLEX filmtabletta - C-vitaminnal, glükozamin-szulfáttal, kalciummal, magnéziummal, valamint további 6 vitaminnal és ásványi anyaggal – azon ízületi megbetegedésben szenvedők különleges táplálkozási igényeihez igazított összetételű, speciális - gyógyászati célra szánt – tápszer, akiknél a csontozat és az izomzat állapota miatt nagyobb hangsúlyt kell fordítani egyes vitaminok és ásványi anyagok megfelelő bevitelére.
 
A Béres legújabb Porcerő+CSONT-IZOM KOMPLEX készítménye megoldást nyújt azoknak, akik az ízületi porcok mellett figyelmet fordítanak a csontok és az izmok megfelelő támogatására.
 
Miért ajánljuk ezt a készítményt?
Az ajánlott napi dózis - amely napi 3 filmtabletta -  1500 mg glükozamint tartalmaz,  ezt  további , a vázizom-rendszer számára nélkülözhetetlen hatóanyaggal  mint például kalcium, magnézium, D-vitamin, C-vitamin, egészítettük ki.
 
A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez, ezen keresztül a porcok normál működéséhez. A glükozamin a porcszövet természetes alkotórésze. A mangán és a réz részt vesz a kötőszövetek normál állapotának fenntartásában.  A cink, foszfor, kalcium, magnézium, valamint a K-vitamin részt vesz a normál csontozat fenntartásában, a D-vitamin hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához és hasznosulásához. A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A kalcium és a magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez.
 
Mikor ajánlott a készítmény szedése?
Alkalmazása javasolt azoknak az ízületi megbetegedésben szenvedőknek, akiknél a csontozat és az izomzat állapota miatt nagyobb hangsúlyt kell fordítani egyes vitaminok és ásványi anyagok megfelelő bevitelére.
 
- idősebb felnőtteknek és idős korúaknak
- túlsúlyos személyeknek és a nehéz fizikai munkát végzőknek
- sportolóknak
 
Adagolás: 
Felnőtteknek naponta 3 filmtabletta.

A készítmény étkezés közben vagy étkezéstől függetlenül is szedhető.
A készítményt javasolt legalább 3 hónapig folyamatosan alkalmazni.
A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható. A készítmény egyedüli tápanyagforrásként nem használható. A javasolt napi adagnál nem szabad többet beszedni! Gyermekek elől gondosan elzárandó! Tengeri kagylókra és/vagy rákfélékre érzékenyek a készítményt nem szedhetik. A termék fogyasztása terhes és szoptató anyáknak, gyermekeknek és véralvadást gátló gyógyszert szedők számára nem ajánlott.
 
 
Az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) által értékelt és szakvéleménnyel ellátott készítmény.
Béres Egészségtár - Porcerő FORTE filmtabletta ízületi betegségben szenvedők különleges táplálkozási igényeihez igazított összetételű, speciális - gyógyászati célra szánt – tápszer, akiknél a csontozat és az izomzat állapota miatt nagyobb hangsúlyt kell fordítani egyes vitaminok és ásványi anyagok megfelelő bevitelére.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 04. 07.

  érezni a hatását

Anonim Felhasználó2017. 08. 30.

  Csak 1 hete szedem tehát jótékony hatàs nem érezhető még.

Anonim Felhasználó2016. 09. 14.

  kúraszerűen használva megszüntette a csípőízületi fájdalmamat, jól tudtam mozogni, még könnyű túrákat is tettem.

  nekem személy szerint nehezen megy a nagy méretű tabletták lenyelése.

Anonim Felhasználó2016. 05. 18.

  Kúra szerűen szedi a férjem, bevált!

Anonim Felhasználó2015. 11. 30.

  szedésével nem fáj ugy a térdem