BiotechUsa Micellar Casein Csokoládé 908 g

BiotechUsa Micellar Casein Csokoládé 908 g

Raktáron

Micelláris kazein tartalmú fehérje italpor cukrokkal és édesítőszerrel, glutén- és zsírmentesen.

9 900 Ft
egységár: 9 900,01 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999076232857
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

BiotechUsa Micellar Casein Csokoládé 908 g Részletes leírás

Magas fehérjetartalom: 73%
Micelláris kazeinnel
Hozzáadott L-glutaminnal
Lassú felszívódási idő
Alacsony cukortartalmú
Gluténmentes
Pálmaolajmentes
Zsírmentes
Tartósítószer mentes 
*Az állítás a vízzel hígított késztermékre (<2,5 g cukor/100 ml termék) vonatkozik.

A micellaris kazein egy kolloidális óriásmolekula, melynek speciális szerkezete is eredményezi a lassabb felszívódási időt.
A Micellar Casein termék komplex összetétele hosszú távú tápanyag ellátást biztosít izmaink számára. Kifejezetten jó választás lefekvés előtt vagy hosszabb utazás alatt, hiszen a kazein alapú fehérjék emésztése akár több órán túl is eltarthat.

Válaszd a Micellar Casein fehérjét és gondoskodj az izmaidról!

Összetevők
1 adagban (30 g):

105 kcal energia
22 g fehérje
ebből 4,3 g BCAA
ebből 5,9 g L-glutamin

Íz: csokoládé: micelláris kazein koncentrátum (tejet tartalmaz) 85%, zsírszegény kakaópor, L-glutamin 5%, krémesítő keverék [részben hidrogénezett kókuszzsír, sovány tejpor, emulgeálószerek (E471, E472a), glükózszirup, szacharóz, tejfehérje, stabilizátor (kálium-foszfátok), csomósodást gátló anyag (kalcium-foszfátok)], aromák, sűrítőanyag (cellulózgumi), étkezési só, csomósodást gátló anyag (szilícium-dioxid), édesítőszer (szukralóz).

Adagolás
Keverj el 1 adagot (30 g=1 csapott adagolókanál=2 púpozott evőkanál) 300 ml vízben keverőpalack segítségével. Fogyaszd lefekvés előtt.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.