AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Doctor Life AnyCare narancsbőr elleni készülék

Márka: Doctor Life
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 1 db
  • súly: 2.5
  • méret: 330*180*230 mm
Ezt a terméket jelenleg 10 vásárló nézi.
LOG-006743-01
Aktuális ár:
136 512 Ft
Egységár:
136 512,00 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Cellulit problémákkal a nők 90%-a küzd. A kialakulás okai összetettek, de abban a szakértők egyetértenek, hogy a fő probléma a terület lelassult keringése, és ennek következményeként a méreganyagok elszállításának a hiánya.

A cellulit állapotát tornával és diétával szinte lehetetlen javítani, az egyetlen megoldást a zsíros salakdepók feltörése, és a méreganyagok nyirokkeringésen keresztül történő eltávolítása jelenti. Egész iparág épült fel arra, hogy különböző krémeket és csodaszereket kínáljon ennek a problémának a kezelésére. Egy valamire nem szoktak gondolni, arra, hogy a kiváltó okokat szüntessék meg.

Egy hullámmasszázs készülék sokszorosára (esetenként 50-szeresére!) gyorsítja a nyirokkeringést. Ezáltal valóban hatékonyan megindítja a cellulitos területeken a mikrokeringést, így biztosítva a lerakódott méreganyagok elszállítását. Ezzel lépésről lépésre a kiváltó okot szüntetjük meg. A megélénkült vér- és mikrokeringésnek köszönhetően az oxigén, a vitaminok és más tápanyagok könnyebben jutnak el a területre, így Önnek lehetősége nyílik arra, hogy belülről újítsa meg a bőrét.

Amennyiben bármilyen alakformáló kezeléssel próbál megszabadulni a fölösleges kilóktól, tudnia kell, hogy ha a lebontott zsírokat nem üríti ki a szervezete, azok könnyen visszaépülhetnek az eredeti helyükre. Használja rendszeresen a hullámmasszázs berendezést az alakformáló kezelések után és között, hogy a fokozott nyirokkeringésnek köszönhetően megszabadulhasson minden lebontott zsírtól és káros anyagtól!

Az igazán hatékony megoldást a saját szervezete nyújtja ennek a problémának a megoldására, csak segítsen neki egy kicsit! Ne egy-két hétre, hanem egy életre keressen megoldást! Szépítse meg a bőrét belülről!

DoctorLife AnyCare modell


Könnyű és modern kivitelű alapkészülék elsősorban prevenciós célokra és alakformálásra. Serkenti a végtagok vérkeringését és oxigénellátását, és nyirokkeringését. Kis mérete miatt könnyen hordozható.

Alap összeállításában egy pár 4 légkamrás kompressziós csizmát tartalmaz. Az applikátorok zipzárral vannak ellátva, a könnyű használhatóság érdekében. A készülékekhez a kezelési lehetőségek kibővítése érdekében külön beszerezhetők kar és törzs applikátorok is.

Külön megvásárolható a készülékhez! Doctor Life AnyCare derék applikátor
A derék applikátor főként alakformáló kezelésekhez ajánlott, a segítségével a lerakódott méreganyagok még hatékonyabban jutnak el a nyirokcsomókhoz, és távoznak a szervezetből. Fokozza és hosszan tartóvá teszi az alakformálás eredményét.

Külön megvásárolható a készülékhez! Doctor Life AnyCare kar applikátor
A kar applikátor a felső végtagok nyirokkeringését serkenti, a lerakodott salakanyagokat a hónaljnál található nyirokcsomókba vezeti. Segítségével fokozható az alakformálás eredménye, és formálható a felkar.

A láb és kar applikátorokhoz vásárolható továbbá bővítő zipzár betét, mellyel azok körméretét ki lehet bővíteni:

Doctor Life zipzáras bővítő betét láb

Doctor Life zipzáras bővítő betét kar


Így problémamentesen használhatók nagy méretek esetén is.

További tartozék a bővítők használatához:
One Touch légvezeték

Vezérlés: Analóg.
Kezelési idő: 0-30 perc.
Nyomásérték: 0-240 Hgmm.
Méretek: 330*180*230 mm.
Súly: 2,5 kg.


Bemutató videó