Dr.Chen Máj meridián tea

Dr.Chen Máj meridián tea

Raktáron

A nyugodt élet titka.

1 515 Ft
egységár: 37,88 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999883802755
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:40 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Máj meridián tea Részletes leírás

Máj meridian tea 20 filter

A máriatövis gyümölcse segíti a megfelelő májfunkció fenntartását, ezzel a szervezet számára toxikus anyagok eltávolítását. Hozzájárul a máj és az epe egészségének megőrzéséhez, a májszövet és az májsejtek regenerálódásához. A Schisandra sinensis 5 ízű gyümölcse a Hagyományos Kínai Orvoslás (TCM) szerint 5 meridiánra hat, fő íze a savanyú, amely a máj meridiánra hat. Európában májvédő hatása miatt tartják számon. Az édesgyökér flavonoid és egyéb hatóanyagainak köszönhetően támogatja az idegrendszer egészségét, valamint az emésztőrendszer egyensúlyát és komfortját.

A szervezetben keringő csatornákon – meridiánokon – keresztül számos szerv és testrész van összeköttetésben. Ezzel az elmélettel magyarázható többek között a máj és a stresszes vagy épp nyugodt lelki állapot kapcsolata. Ha óvjuk és karban tartjuk májunkat, sokat teszünk a nyugodt élet érdekében. Boldog nap, nyugodt éjszaka.

Összetevők: Máriatövis kivonat, Schisandra gyümölcs, édesgyökér, hibiszkusz virág, fahéj, szegfűszeg.

Felhasználás: egy teafiltert öntsön le 2,5-3 dl (csészényi) forrásban lévő vízzel, hagyja állni 15-20 percig. Naponta 2-3 csésze tea elfogyasztása javasolt.

 

Dr.Chen Máj meridián tea Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:100
Csomagolási mértékegység:darab/karton
Kulcsszó:tea,máj,gyógytea,dr.chen,stressz,feszültség
Méret:125x83x63

Dr.Chen Máj meridián tea Összetevők

Schizandra gyümölcs, édesgyökér, hibiszkusz virág, fahéj, szegfűszeg.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Barbara2019. 05. 08.

  Édesapámnak vettem, mert megfigyeltem, hogy panaszai alapján a máj meridiánjával van tipikusan probléma, s kezdenek is tünetei enyhülni, mivel rendszeresen, az előírásokat betartva fogyasztja a teát.

Anonim Felhasználó2017. 10. 07.

  Segíti a máj méregtelenítését. Nagyon kellemes ízű tea. A zöld teával együtt iszom, mert az íztelen. Nyáron hidegen olyan mint egy üditő.

Anonim Felhasználó2017. 08. 11.

  Nagyon finom, savanykas ize van.

Mária2016. 06. 11.

  Még nem használtuk

Anonim Felhasználó2016. 05. 31.

  Nagyon jól segíti a máj sejteket :)

Baum Zoltánné2016. 05. 27.

  Nagyon jó

Bence Gábor Ireneus2016. 02. 03.

  felválva használom. Kár, hogy a filter nem tartalmaz a csomagolásban a pohárba rögzítésre fonalat

Anonim Felhasználó2015. 11. 06.

  még nem használtam

Még több mutatása