Dr.Chen Panax Ginseng tea

Dr.Chen Panax Ginseng tea

Raktáron

GINSENGGEL A SZELLEMI ÉS FIZIKAI AKTIVITÁSÉRT.

1 491 Ft
egységár: 33,89 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999561421056
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:44 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Panax Ginseng tea Részletes leírás

Panax Ginseng tea - 20db

A Ginseng az „élet gyökere”, a Távol-Keleten már évszázadok óta igen jó hatásfokkal alkalmazzák a szellemi és fizikai teljesítőképesség megőrzésére. Hatóanyagainak köszönhetően támogatólag hat a vérkeringésre, ezáltal serkenti az agyi teljesítményt, a memóriát, a szellemi és fizikai aktivitást, valamint a vitalitást. Támogatja a szervezet természetes védkező rendszerét, antioxidánsként védi a sejteket a káros szabad gyökökkel szemben. Segít a fáradtság enyhítésében, stressz esetén és lábadozási időszakban. Az egészséges életmód részeként jó hatással lehet a normál cukor anyagcserére. 

Adagolás: naponta 1-2 csésze tea elfogyasztása javasolt.

Elkészítés: a teafiltert 2 dl forrásban levő vízzel leöntjük, és 15-20 percig állni hagyjuk, vagy 3 percig forraljuk. Méz vagy cukor hozzáadásával ízesíthető.

Összetevők: Panax ginseng gyökér és levél
 
Várandós és szoptató kismamák számára ginsneg tartalmú készítmény fogyasztása nem javasolt. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot!

Dr.Chen Panax Ginseng tea Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:100
Csomagolási mértékegység:darab/karton
Kulcsszó:tea,ginseng,gyógytea,dr.chen,immunrendszer,ginzeng
Összetevők:Panax Ginseng gyökér és levél.
Méret:145x75x60

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2016. 03. 02.

  Borzasztó az íze még mézzel is, más is kóstolja meg.