Dr.Chen Vese meridián tea

Dr.Chen Vese meridián tea

Raktáron

A vese egészségének megőrzésére.

1 515 Ft
egységár: 30,3 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999561420349
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:50 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Vese meridián tea Részletes leírás

Vese Meridián tea
(20 filter x 2,5g)
 
A vese az életenergia központja. Szerepet játszik a szervezetben keletkező salakanyagok eltávolításában. Ez a holisztikus szemlélet alapján összeállított készítmény hatóanyagai révén hozzájárulhat a vese Qi és Yin energiájának pótlásához, a vese tisztításához, elősegítheti a vese megfelelő keringését.

A mezei zsurlót hagyományosan a vese kiválasztó funkciójának támogatására használják. Az édesgyökér segít fenntartani a húgyúti rendszer egészségét. A csüdfű gyökér támogatja a vesék kiválasztó funkcióját.

A vese egészsége érdekében ügyeljen alkohol és só fogyasztására. Alsó végtagjait és derekát óvja a nedvességtől és a hidegtől (pl. hideg víz). Ne merítse ki szervezetét, ne hajszolja túl magát. A vese energiájának hosszú távon való megőrzése a hosszú élet titka.

Összetevők: japán som gyümölcs, csüdfű gyökér (Astragalus membranaceus), kúszó magnólia (Schizandra gyümölcs), mezei zsurló, sáfrány virág, édesgyökér őrlemény, cékla őrlemény, csalánlevél, aszalt szilva.

Felhasználás: egy teafiltert öntsön le 2,5-3 dl (csészényi) forrásban levő vízzel, hagyja állni 15-20 percig. Naponta 1-2 csésze tea elfogyasztása javasolt. Ajánlott kúraszerűen (2-3 hónapig) folyamatosan alkalmazni, majd szükség szerint egy hét szünet után a kúra megismételhető. Összetevőiből adódóan természetes édes íze van az elkészített teának.

A termék alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával. A tea fogyasztása nem javasolt 12 éves kor alatti gyermekek számára, veseelégtelenség esetén, valamint terhes és szoptatós anyáknak. Gyermekek elől elzárva tartandó. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.

Dr.Chen Vese meridián tea Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:100
Csomagolási mértékegység:darab/karton
Kulcsszó:tea,vese,gyógytea,dr.chen,vese meridián
Méret:125x83x63

Dr.Chen Vese meridián tea Összetevők

Japán som gyümölcs, csüdfű gyökér (Astragalus membranaceus), kúszó magnólia (Schizandra gyümölcs), mezei zsurló, sáfrány virág, édesgyökér őrlemény, cékla őrlemény, csalánlevél, aszalt szilva.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Szabó Éva2022. 09. 27.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

Czap M. Noémi2020. 02. 04.

  Vesehomokra használom, a legjobb a veseteák között :)

Czapné Noémi2019. 07. 27.

  2 éve használom és elképesztően jó a hatása!

Anonim Felhasználó2018. 03. 30.

  Jó

Anonim Felhasználó2016. 10. 25.

  Kellemes az íze.

Anonim Felhasználó2016. 06. 13.

  Kellemesen savanykás, ami a nagy melegben különösen üdítő. Más hatását nem érzem, de a Chen patika termékeit szívesen veszem, megbízható minőségűek.

Anonim Felhasználó2016. 05. 20.

  Jól tisztitsa a vesét.

Anonim Felhasználó2016. 05. 03.

  Enyhén savanykás kellemes ízű ital. Folyadékpótlásra igazán alkalmas, az egyéb hatásairól nincs tapasztalatom.

Még több mutatása