Dr.Chen Pollen ginseng royal jelly ampulla

Dr.Chen Pollen ginseng royal jelly ampulla

Raktáron

Az ampullába zárt erő a szellemi és fizikai aktivitásért.

2 008 Ft
egységár: 20,08 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:6919773990149
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:100 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Pollen ginseng royal jelly ampulla Részletes leírás

Pollen Ginseng Royal Jelly ivóampulla
étrend-kiegészítő
10 ml x 10 db ivóampulla

Virágport, méhpempőt és Panax ginseng kivonatot tartalmazó méz alapú ivóampulla

Két fő összetevője a Panax ginseng; és a vitaminokban gazdag méhpempő. A távol-keleti népgyógyászat előkelő helyen említi a ginsenget, mint az „élet gyökerét”, mely segíti a szellemi és fizikai frissesség megőrzését, a szervezet védekező képességének támogatását.

A Panax ginseng hatóanyagainak köszönhetően hozzájárul a szellemi és fizikai frissességhez. Segít a fáradtság enyhítésében, stressz esetén és lábadozási időszakban. Támogatja a szervezet természetes védekező rendszerét, antioxidánsként védi a sejteket a káros szabad gyökökkel szemben. Hatóanyagainak köszönhetően támogatólag hat a vérkeringésre, ezáltal serkenti az agyi teljesítményt, a memóriát, a szellemi és fizikai aktivitást, valamint a vitalitást.

Adagolás (felhasználás): naponta 1 ivóampulla lehetőleg éhgyomorra 

Összetevők: méz, víz, virágpor, méhpempő, Panax ginseng gyökér vizes kivonata, benzoesav, szorbinsav (tartósítószerek). 

Hatóanyagok a napi adagra: ginsenozid: 4 mg / ivóampulla

Fogyasztása cukorbetegeknek, asztmásoknak, mézre, virágporra érzékenyeknek, gyermekeknek, várandós és szoptató kismamáknak nem ajánlott. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Gyermekek elől elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 10. 22.

  Kevésbé vagyok fáradékony.