Dr.Chen C-vitamin tabletta csipkebogyó kivonattal

Dr.Chen C-vitamin tabletta csipkebogyó kivonattal

Raktáron

Természetes eredetű C-vitaminnal.

3 030 Ft
egységár: 37,88 Ft / db
Kosárba
EAN kód:6923946603149
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:80 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen C-vitamin tabletta csipkebogyó kivonattal Részletes leírás

Natúr C-vitamin tabletta csipkebogyóval 80 db

Természetes eredetű C-vitaminnal - étrend-kiegészítő

A C-vitamint a szervezet nem képes előállítani, ezért rendkívül lényeges, hogy elegendő mennyiségben fogyasszunk belőle. A tabletta nyújtott hatású, ezért a C-vitamin felszívódása egyenletes. A magas hatóanyag tartalmú készítmény szedése ajánlott fokozott fizikai és szellemi igénybevétel és feszült, felfokozott életmód esetén, valamint dohányosok számára. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer, az idegrendszer egészségéhez. Segít a fáradtság és a kifáradás csökkentésében. Antioxidánsként támogatja a szervezetet az oxidatív stresszel szembeni védekezésben. Fokozza a táplálékkal bevitt vas felszívódását, hozzájárul a normál kollagén képződéshez, így a csontok, a porcok, a fogak, az erek, a bőr, a fogíny normál állapotának fenntartásához. A C-vitamin hozzájárul a megfelelő energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz, segíti az E-vitamin redukált formájának regenerálódását.

Adagolás: naponta 1 tabletta

Összetevők: C-vitamin (aszkorbinsav 1000 mg, 100%-ban természetes), csipkebogyó kivonat (50mg), stabilizátor (kalcium-szulfát, zsírsavak magnézium sói, kálium-tartarát, polietilén-glikol, hidroxipropil-metilcellulóz).

Aktív anyagok napi 1 tablettára: C-vitamin:1000 mg, 100%-ban természetes (NRV 1250 %), csipkebogyó kivonat (csipkehúsból, 50 mg).
NRV = napi beviteli referenciaérték felnőttek számára

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Mészáros Lőrinc2019. 12. 12.

  Drága.

Mészáros Lőrinc2019. 12. 12.

  Drága.

Anonim Felhasználó2019. 03. 20.

  Régóta szedjük, nagyon jó termék.

Megán2018. 11. 18.

  Remélem, hogy jó.

Megán2018. 03. 30.

  Nem szintetikus, ezért feltételezem, hogy teljes mértékben hasznosítani tudja a szervezet.

Anonim Felhasználó2017. 04. 28.

  Jó mert természetes összetevőkből áll. Ami jótékonyan hat a szervezetre!

Anonim Felhasználó2017. 02. 11.

  Régòta ezt a terméket használjuk,szeretjük a természetes ösdzetevők miatt.

Anonim Felhasználó2017. 01. 17.

  csipkebogyó összetétele elég a szervezet számára

Még több mutatása