Dr.Chen Multi-Max vitamin+20 mg Q10+szelén kapszula

Raktáron

31 aktív hatóanyag támogatja immunrendszerét.

3 059 Ft
egységár: 76,48 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999883802175
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:40 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Multi-Max vitamin+20 mg Q10+szelén kapszula Részletes leírás

Multi-Max vitamin + Q10 + Szelén tabletta - 40db
étrend-kiegészítő

Q10 koenzim és jelentős mennyiségű természetes élesztőből származó szelén kombinálásával, összesen 31 aktív hatóanyag felhasználásával készült komplex multivitamin, ásványi anyagokkal és nyomelemekkel. Hatóanyagai hozzájárulnak a szervezet mindennapi vitamin, ásványi anyag és nyomelem szükségletének biztosításához.

A szervezet Q10 koenzim tartalma és termelő képessége fiatal korban még megfelelő szinten segíti a sejtek energiatermelését, az idő múlásával azonban ez lecsökken és pótolni kell. Ezt a pótlást biztosítja tablettánként 20 mg mennyiségben a Multi-Max Q10 koenzim tartalma. Emellett még további értékes flavonoid hatóanyagok is találhatók a termékben, úgymint béta-karotin, rutin, likopin, lutein. A szelén antioxidánsként fontos szerepet játszik a szabad gyökök hatástalanításában, segíti az immunrendszer egészséges működését és a pajzsmirigy normál működését.

A hiányállapotok elkerülése érdekében érdemes odafigyelni a szervezet számára megfelelő, rendszeres vitamin és ásványi anyag bevitelre. Már napi egy tabletta elfogyasztásával hozzájárulhatunk a hatóságok által a felnőttek számára javasolt napi vitamin és ásványi anyag mennyiség beviteléhez.

Adagolás (felhasználás): Napi 1 tabletta bőséges folyadékkal lenyelve

Összetevők: kalcium-karbonát, kalcium foszfát, magnézium-oxid, C-vitamin (aszkorbinsav), kukoricakeményítő, sűrítőanyag (hidroxi-propil-metil-cellulóz), fényezőanyag (polietilénglikol), stabilizátor (mikrorkristályos cellulóz), koenzim Q10, térfogatnövelő szer (zsírsavak magnézium sói), cink-oxid, B3-vitamin (niacin), béta-karotin, E-vitamin (dl-alfa-tokoferol), vas-fumarát, PABA (para-amino-benzoesav), szelénes élesztő, B5-vitamin (kalcium-pantotenát), lutein, bórsav, rutin, A-vitamin (retinil-acetát), mangán-szulfát, B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), D3-vitamin (kolekalciferol), réz-szulfát, B2-vitamin (riboflavin), B1-vitamin (tiamin-hidroklorid), K1-vitamin (fillokinon), likopin, folsav, kálium-molibdát, kálium-jodid, króm-klorid, biotin, B12-vitamin (cianokobalamin).

Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 09. 27.

  Komplex multivitamin, megvan benne minden amire szükségünk van, nagyszerű pajzsmirigy betegségekben.

Anonim Felhasználó2018. 08. 29.

  Lábam porcállományán nagyon sokat javított.

Anonim Felhasználó2018. 02. 03.

  van benne lutein, Q10, szelén komplex, átgondolt összetétel gondos/precíz csomagolás

  nincs

Major László2017. 08. 01.

  Mivel tartalmaz Q10 koemzimet, azt már külön nem kell megvásárolni, ami egyébként igen borsos szokott lenni.

Szatmári Károlyné2017. 03. 06.

  úgy érzem, hogy hatásos, ezért rendszeresen rendelem

Anonim Felhasználó2017. 02. 12.

  régóta szedem, nem voltam beteg, sem ősszel, sem most

Szatmári Károlyné2016. 11. 16.

  úgy érzem, hogy jót tesz

fehérvári család2016. 10. 15.

  3,5 éves kislányunk óvodát kezdett szeptemberben, azóta minden vírust hazahozunk és az egész családunk beteg. ( már 5 hete tart ez az áldatlan állapot) Vásárlói vélemények alapján jutottam el ehhez a multivitaminhoz, mely NEMCSAK MEGGYÓGYÍTOTT VÉGRE A FOLYAMATOS BETEGSÉGEKBŐL, DE ENERGIKUS LETTEM ÉS KÉT KISGYERMEK SEM TUD LEFÁRASZTANI NAP VÉGÉRE! :) Persze ezt az érzést csak a gyakorló kisgyermekesek értik :) Csak ajánlani tudom a vitamint! Mellé szedjük a dr Chen c-vitmaint!!! Szuper párosítás!

Még több mutatása