Dr.Chen Nan Bao potencianövelő  kapszula 20 db

Dr.Chen Nan Bao potencianövelő kapszula 20 db

Raktáron

Gyógynövényeket tartalmazó kapszula a teljesítőképesség fenntartásához.  A Nan bao kapszulát Kínában a 21. század növényi vitaminjának tekintik. A kínai orvosok hagyományosan „a még nem beteg, de már nem egészséges állapot” jelentkezésekor ajánlják kifejezetten férfiak számára.

1 845 Ft
egységár: 92,27 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5997880500223
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:20 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Nan Bao potencianövelő kapszula 20 db Részletes leírás

A Nan Bao kapszula hagyományos kínai receptúra alapján holisztikus szemléletet követve készült. A ginseng támogatja az erőnlét, a szellemi és fizikai teljesítőképesség fenntartását. A rózsagyökér tibeti gyógynövény, hozzájárul a keringési rendszer normális működéséhez, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához, a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához, valamint antioxidánsként védi a sejteket a káros oxidatív folyamatokkal szemben. A medvehagyma kedvező hatást gyakorol a keringési rendszer egészségére. A lícium gyümölcs élénk narancs színét növényi flavonoid (pl.: béta-karotin) tartalmának köszönheti.

Adagolás: Naponta 2 x 1-2 kapszula bőséges mennyiségű folyadékkal lenyelve. Természetes összetevői indokolják a 4-6 hétig történő folyamatos használatát.

Összetevők: lícium termés őrlemény, medvehagyma kivonat, zselatin, rózsagyökér őrlemény, ginseng gyökér őrlemény.

Aktív anyagok a napi adagra: napi 2 kapszulára: lícium termés: 200 mg, medvehagyma kivonat: 200 mg, rózsagyökér: 100 mg, ginseng gyökér: 100 mg.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Fogyasztása gyermekeknek, terhes és szoptató anyáknak nem ajánlott. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl. Gyermekek elől elzárva tartandó.



Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Gyula2019. 09. 13.

  még nem próbáltam ki, mert a Panax ginsenget fogyasztom

  nem vettem észre, hogy lennének, max a kapszulák egyformák más termékkel

Anonim Felhasználó2019. 02. 06.

  Nem ér semmit.

Anonim Felhasználó2015. 11. 12.

  megfelelően elégedett vagyok vele!!

Anonim Felhasználó2015. 03. 22.

  Sorolja fel a termék hátrányait, hiányosságait...Semmi hatása nem volt.