Dr.Chen Magnézium B6 tabletta

Dr.Chen Magnézium B6 tabletta

Raktáron

Az idegrendszer és az izmok kiegyensúlyozott működéséhez. .

1 616 Ft
egységár: 53,87 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999883802779
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Magnézium B6 tabletta Részletes leírás

Szerves Magnézium B6-vitamin Forte tabletta - 30db

A készítmény 1000 mg kedvező biológiai hasznosulású magnézuim-laktátot tartalmaz. A B6-vitaminnal együtt támogatják az idegrendszer kiegyensúlyozott működését, hogy könnyebben vegyük az akadályokat, melyekkel felpörgetett, rohanó életvitelünk miatt a mindennapokban találkozunk.
A magnézium és a B6-vitamin egyaránt hozzájárulnak az idegrendszer kiegyensúlyozott működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a fáradtság csökkentéséhez.
A magnézium szükséges a csontok és fogak szerkezetének fenntartásához, a normál izomműködéshez, részt vesz a szervezet energiatermelő folyamataiban, a fehérjeszintézisben, illetve a sejtosztódási folyamatokban.
A B6-vitamin az idegrendszerre gyakorolt hatása mellett részt vesz a vörösvérsejt-képződés folyamataiban, hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez.

Adagolás: naponta 1 tabletta folyadékkal lenyelve

Összetevők: magnézium-laktát, térfogatnövelő: zsírsavak magnézium sói, stabilizátor: kalcium-szulfát, tömegnövelő szer: mikrokristályos cellulóz, sűrítőanyag: hidroxipropil-metilcellulóz, fényezőanyag: polietilénglikol, B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid).

Aktív anyagok napi 1 tablettára:  1000 mg magnézium-laktát (123,3 mg magnézium, NRV 32,8%), B6-vitamin: 1,4 mg (NRV 100%). NRV: napi beviteli referenciaérték felnőttek számára

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. 

   

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 07. 06.

  Megfelelő mennyiségű hatóanyag, kedvező áron

Anonim Felhasználó2017. 11. 16.

  1x napi használata,jó hatása szervezetre.

Péter Attila2017. 09. 19.

  ennél a terméknél vettem észre a jótékony hatását,többet kipróbáltunk már ,de ez igazán segített mint pl.nyugodtabb alvás,stressz,izomfájdalmak ellen.

Anonim Felhasználó2017. 05. 25.

  Csontokra jó

Anonim Felhasználó2017. 02. 22.

  Mindig ezt veszem, azonnal megszünteti a lábgörcsöket.

Anonim Felhasználó2016. 12. 31.

  Jól felszívódó magnézium laktátot tartalmaz, nagy mennyiségben. A sportoló gyermekeimnek is adok belőle napi fél szemet.

Anonim Felhasználó2016. 11. 26.

  Izomgörcsre szuper!

Anonim Felhasználó2016. 09. 05.

  Jó az izomgörcsre

Még több mutatása