Dr.Chen Gyomor meridián kapszula

Dr.Chen Gyomor meridián kapszula

Raktáron

A megfelelő emésztéshez.

2 137 Ft
egységár: 71,22 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999883802588
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Gyomor meridián kapszula Részletes leírás

Gyomor Meridian kapszula - 30db
étrend-kiegészítő

A Gyomor Meridian kapszula articsóka, pirított kínai galagonya gyümölcs, pirított árpa mag, kamilla, édeskömény és szelénes élesztő holisztikus szemléletű kombinációjaként hozzájárul az emésztés egészségének fenntartásához. A fejlesztés során a Hagyományos Kínai Orvoslás (TCM) tapasztalatai mellett a kutatók felhasználták az európai népgyógyászat és a modern kori orvoslás tudományos eredményeit is.
A készítmény hatóanyagai hozzájárulhatnak az emésztés megfelelő működésének fenntartásához, az emésztőrendszer komfortérzetének megőrzéséhez.
Az articsóka segíti a bélrendszer megfelelő működését és a normál komfortérzet fenntartását, a kamillavirág hozzájárulhat a normális emésztés fenntartásához.
A pirított kínai galagonya gyümölcse az emésztés megfelelő működésében játszik támogató szerepet.
Az édeskömény segíti a gasztrointesztinális jó közérzet fenntartását, az enyhe emésztési panaszok, mint a teltségérzet, a puffadás elkerülését.
A szelén elősegíti az immunrendszer egészséges működését.

Ajánlott adagolás:
naponta 2 x 1 kapszula bőséges langyos folyadékkal lenyelve étkezés után.

Összetevők: zselatin, árpamag, kínai galagonya gyümölcs kivonat, kamillavirág kivonat, édeskömény mag kivonat, articsóka kivonat, élesztő szelén tartalommal.

Aktív anyagok napi 2 kapszulára: szelén 100 µg (NRV 182%), articsóka levél kivonat: 100 mg (cynarin 5 mg), kamilla virág kivonat: 134 mg, kínai galagonya gyümölcs kivonat: 160 mg, édeskömény mag kivonat: 100 mg. NRV: napi beviteli referenciaérték felnőttek számára.

Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.  

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Varga Mihályné2019. 06. 21.

  több hetes kúrára van szükség

Katica2019. 01. 31.

  Néha emésztési problémákkal küszködött a lassú bélműködés miatt. Már máskor is segitett, utána egy ideig nincs ilyen problémám.

  Nincs.

Anonim Felhasználó2018. 03. 13.

  Még keveset vettem be, de úgy érzem, segít.

Ágnes2016. 05. 13.

  Még nem használtam olyan sokszor, hogy értékelni tudjam. A Dr. Ghen termékek kiválóak.

Anonim Felhasználó2016. 02. 16.

  Még nem kezdtem hozzá.

katica2015. 11. 15.

  A Dr. Chen kínai gyomorteával együtt 3 nap alatt enyhült az emésztési problémám, ami hetek óta kínozott.

Julius2014. 12. 27.

  Ezt kerestem. Kiváló. Kíméletes, de hatásos.