Dr.Chen Szív meridián kapszula

Dr.Chen Szív meridián kapszula

Raktáron

A szív és a keringési rendszer egészségének támogatásához.

2 137 Ft
egységár: 71,22 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999883802670
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Szív meridián kapszula Részletes leírás

 Szív Meridian kapszula - 30db
étrend-kiegészítő

A galagonya gyümölcs kivonat támogatja a szív és a keringési rendszer egészségének fenntartását.

A rózsagyökér tibeti gyógynövény, hozzájárul a keringési rendszer normális működéséhez, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához, a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához, valamint antioxidánsként védi a sejteket a káros oxidatív folyamatokkal szemben.

A fokhagyma fogyasztása kedvező hatást gyakorol a szív és a keringési rendszer egészségére. Hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének fenntartásához, illetve a bélcsatorna mikrobiológiai egyensúlyának fenntartásához.

A szelén hozzájárul az immunrendszer normál működéséhet, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A TCM (Hagyományos Kínai Orvoslás) szerint a szívbetegségek kialakulása megelőzéséhez hozzájárulhatunk az egészséges életmód bizonyos szabályainak figyelembevételével, mindenekelőtt a táplálkozással.

A kalória- és zsírszegény, viszont telítetlen omega-3 zsírsavakban gazdag ételek, így a halhús fogyasztása kedvezően befolyásolja a szív és keringési rendszer állapotát. Kerüljük a sok só, cukor, transz-zsírsavak (margarin, rántott ételek), a többször használt olaj fogyasztását. A TCM a piros gyümölcsöket és terméseket általánosságban ajánlja a szív támogatásához: így a gránátalmát, galagonyát, jujubát, fafülgombát, balzsamkörtét, lótuszmagot, szőlőt és más magas flavonoid-tartalmú gyümölcsöket.

Fontos a napi testmozgás, mégpedig nem elsősorban a kimerítő sportolás, hanem a kitartó, lassú erőfeszítés. A szívbetegségek megelőzésére a legjobb mozgás a séta, napi legalább 45 percen át, vagy az úszás. A láb fontos oxigénfelvevő terület a szív számára, mozgatása ezért elsőrendű feladat a szív egészsége szempontjából. Ne erőltesse meg magát, különösen nyáron ne: a kínai mondás szerint „az izzadtság a szívtől vonja el a nedvességet”.

Kerülje a dohányzást, a rossz levegőt. Biológiai óránk szempontjából a déli 11-13 óra közötti időszak a legfontosabb a szívmeridián számára. Ilyenkor tanácsos fél óra pihenőt tartani, ezzel is hozzájárulva szívünk egészségének megőrzéséhez.

Adagolás (felhasználás): Napi 3 x 1 kapszula bőséges (3 dl) folyadékkal lenyelve étkezés előtt.

Összetevők: gránátalma kivonat, fokhagyma kivonat, galagonya gyümölcs kivonat, jóféle sáfrány kivonat, bazsarózsa gyökér kivonat, rózsagyökér kivonat, szelén zselatin kapszulába töltve.

Aktív anyagok napi 3 kapszulára: szelén: 60 µg (NRV 109%), allicin: 3 mg, gránátalma kivonat: 300 mg, galagonya gyümölcs kivonat: 90 mg, jóféle sáfrány kivonat: 75 mg, bazsarózsa gyökér kivonat: 75 mg, rózsagyökér kivonat: 60 mg (ami megfelel 180 mg rózsagyökérnek).
NRV: napi beviteli referenciaérték felnőttek számára.

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

L. M.2023. 09. 24.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

Anonim Felhasználó2020. 01. 23.

  még nem tudom

Judit2019. 10. 25.

  Szedése mellet csökkent heves szívdobogás érzés

Ágota2019. 02. 15.

  Szedése során tapasztalható: nyugodtabb alvás, a magas vérnyomás csökken, csökkentheti a heves szívverést.

Anonim Felhasználó2018. 10. 27.

  Azt tudja, amit ígér.

Megint én :D2018. 06. 13.

  Eleinte fájt a szívem, de most már jó. ajánlom.

Anonim Felhasználó2017. 02. 02.

  Amióta napi 3x1 Szív meridián kapszulát is szedek a 3x1 Panangin mellé megszűntek az azelőtt sűrűn jelentkező rendszertelen szívdobogásom és légszomjam.

Anonim Felhasználó2016. 08. 19.

  Segíti a szív-és keringési rendszer optimalizálását, mely az összetételében felhasznált gyógynövényeknek köszönhető.

Még több mutatása