MetaVir Standard erőnlét javító kapszula

MetaVir Standard erőnlét javító kapszula

Raktáron

A doboz tartalma, 60 db por és 30 db folyadék kapszula. A termékben inteligens redox molekulák találhatóak, melyek 2 dolgot művelnek az emberi szervezetben. Az egyik az, hogy több száz százalékkal képesek megnövelni az antioxidánsok hatását, ami a másikat illeti az pedig már valóban scifi, mert képzeljük csak el, ezek az inteligens molekulák a sejtek által kibocsátott elektromágneses hullámok útján, hibás sejtek után kutatnak a szervezetben, azokat meg is találják, elpusztítják, és a helyükre új egészséges sejteket építenek.

13 383 Ft
egységár: 148,7 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5997636170212
Márka:Splendor
Kiszerelés:90 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

MetaVir Standard erőnlét javító kapszula Részletes leírás

A doboz tartalma, 60 db por és 30 db folyadék kapszula.

A termékben inteligens redox molekulák találhatóak, melyek 2 dolgot művelnek az emberi szervezetben. Az egyik az, hogy több száz százalékkal képesek megnövelni az antioxidánsok hatását, ami a másikat illeti az pedig már valóban scifi, mert képzeljük csak el, ezek az inteligens molekulák a sejtek által kibocsátott elektromágneses hullámok útján, hibás sejtek után kutatnak a szervezetben, azokat meg is találják, elpusztítják, és a helyükre új egészséges sejteket építenek.
Ezért vált elérhetővé az, hogy e készítmény még a legkisebb kóros eltérést is képes megtalálni, olyan eltéréseket is, amelyek még a biorezonanciás, finom műszerrel sem mutathatóak ki, viszont egy későbbi stádiumban súlyosabb megbetegedésekhez is vezethetnének. Ez a készítmény ezért óriási jelentőségű a megelőzésben de a már kialakult problémákat is képes kezelni a probléma helyétől és súlyossági fokától függetlenül.
Ez a készítmény tele van még méregerős antioxidánsokkal, ásványi anyagokkal is hiszen az egyik tulajdonsága éppen az, hogy ezek hatásfokát javítsa.

Magyar találmány és nemzetközi szabadalommal védett készítmény.

A találmány célja, hogy vírusos-, bakteriális-, gombás fertőzések, valamint környezeti ártalmak (pollen - és por allergia, sugár - és kemoterápia, műtét, UV-, röntgen- és radioaktív sugár, stb…) következményeként előállott csökkent és elégtelen tápanyagellátást visszaállítsa a megfelelő szintre. Célja továbbá a találmánynak, hogy az életkor előrehaladtával a természetes öregedési folyamat során halmozottan fellépő ártalmakkal kialakult rossz tápanyag felszívódást javítsa.

Prof. Dr. Fodor István kutatásvezető mikrobiológus, génkutató. /Oroszország, USA/
Szakács László Biokémikus /Magyarország, Soltvadkert/.

Felhasználás: Ajánlott napi adag 2 fehér por + 1 barna folyadék kapszulát egyszerre, lehetőleg éhgyomorra, reggeli előtt 10-15 perccel, bő folyadékkal ajánlott bevenni.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 03. 15.

  1 hónapja szedjük a családban, különböző problémákkal küzdünk, különösebb hatást nem vettünk észre, de attól még belül észrevétlenül teheti a dolgát.