Netamin Fokhagyma lágyzselatin kapszula

Netamin Fokhagyma lágyzselatin kapszula

Nincs raktáron

Termékelőnyök- védi a szív- és érrendszert- csökkentheti a koleszterinszintet és a vérzsír szintjét- immunerősítő- támogatja a légúti rendszer és a gyomor egészségét- made in USARövid leírásA fokhagyma az amaríliszfélék családjába tartozó gyógy- és fűszernövény, használata több évezredre nyúlik vissza.

Kosárba
EAN kód:5999885110049
Márka:Netamin
Kiszerelés:30 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Netamin Fokhagyma lágyzselatin kapszula Részletes leírás

Termékelőnyök

- védi a szív- és érrendszert
- csökkentheti a koleszterinszintet és a vérzsír szintjét
- immunerősítő
- támogatja a légúti rendszer és a gyomor egészségét
- made in USA

Rövid leírás

A fokhagyma az amaríliszfélék családjába tartozó gyógy- és fűszernövény, használata több évezredre nyúlik vissza. Fő hatóanyaga a fokhagyma ízét és illatát meghatározó összetevő, az allicin, amely a világ egyik legelterjedtebb antioxidánsa. A fokhagyma kénvegyületei erősítik az immunrendszert, és segíthetnek leküzdeni a légúti és egyéb fertőzéseket. Emésztőrendszeri zavarok, gyomor- és bélpanaszok ellen is hatásos. A fokhagyma hozzájárul a káros mikro-organizmusokkal (gombákkal, pl. Candida, vagy baktériumokkal) szembeni ellenálló-képességhez. Előnyösen befolyásolja a vérzsír szintet, segít fenntartani a normál koleszterinszintet. A fokhagyma régóta ismert értisztító, szerepet játszhat a szívbetegségek kockázatának csökkentésében. A vérnyomás csökkentésén kívül segíthet az érszűkület megelőzésében is.

Miért érdemes szedni?

- védi a szív- és érrendszert
- a vérnyomás csökkentésén kívül segíthet az érelmeszesedés megelőzésében
- csökkentheti a koleszterinszintet és a vérzsír szintjét
- immunerősítő
- támogatja a légúti rendszer egészségét
- emésztőrendszeri zavarok, gyomor- és bélpanaszok esetén is hatásos kiegészítő
- hozzájárul a káros mikroorganizmusokkal (gombákkal, baktériumokkal) szembeni ellenálló-képességhez

FONTOS: A Netamin Fokhagyma kapszula TELJESEN SZAGMENTES! Szedése során nem érezhető a kellemetlenül erős fokhagyma-szag.

EGYÉB INFORMÁCIÓK:

Szedési javaslat

Egy doboz beszedését követően két hét szünet javasolt. A napi adag felnőtteknek egy kapszula, lehetőleg étkezés közben, egészben lenyelve.

Netamin Fokhagyma lágyzselatin kapszula Kulcsszó

fokhagyma,gombaölő,fokhagyma kapszula,netamin,antivirális

Netamin Fokhagyma lágyzselatin kapszula Összetevők

szagtalan fokhagyma olaj, emulgeálószer (szójababolaj), zselatin, nedvesítőszer (glicerin), USP tisztított víz, csomósodást gátló (szilícium-dioxid)

Netamin Fokhagyma lágyzselatin kapszula Tudnivalók

Hatóanyag-tartalom:A napi adag (1 kapszula) tartalmaz:10 mg fokhagyma olaj (100:1 kivonat), 7,2 mg allicin-tartalommal

Netamin Fokhagyma lágyzselatin kapszula Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 12. 11.

  Rendbe tartja a vérnyomásom, mindenkinek ajánlom!

Anonim Felhasználó2016. 09. 19.

  Még nem tudok semmilyen hatásról beszámolni, mert pár napja szedem, de a fokhagyma pozitív hatásaiból és a leírásból kiindulva, biztosan jó.

  Negatívum, hogy 40 darabosnak van feltüntetve a termék a számlán is, viszont valójában csak 30 darabot tartalmaz a doboz, ami a kiszállított terméken már így is van feltüntetve.

Anonim Felhasználó2015. 04. 27.

  A fokhagymának nagyon sok hasznos tulajdonsága van, amelyek a termék leírásában is szerepelnek. Maga a tabletta nem túlzottan fokhagyma ízű, így aki nem szereti azt annyira azok is bátran fogyaszthatják! :)