AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Nature Cookta étkezési szódabikarbóna

Márka: Nature Cookta
2-3 munkanap múlva Önnél.
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 250 g
  • Minimum rendelhető mennyiség:
  • 500 g
Ezt a terméket legutóbb 5 napja vették meg.
5999884818434
Aktuális ár:
270 Ft
Egységár:
1,08 Ft / g
Mennyiségi kedvezmények
2 db után
3% kedvezmény.
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Telefonos ügyfélszolgálat nem elérhető.
Rendelését telefonon keresztül is leadhatja munkanapokon 8 és 17 óra között a
+36 (1) 510 0124 telefonszámon!
A rendelés során kérjük hivatkozzon az alábbi termékazonosítóra: 16456.
Termékleírás
Az étkezési szódabikarbóna az egyik legismertebb konyhai adalékanyag. Beépítése a mindennapi étkezésünkbe több szempontból is jótékony hatású. Hogy miért is? Alapvetően a szódabikarbóna a nátrium-hidrogén-karbonát elnevezésű vegyület köznapi neve, melynek legjellemzőbb tulajdonsága, hogy képes szabályozni környezete pH-ját. Amellett, hogy úgynevezett pH semlegesítő hatása van (tehát mind lúgos mind savas környezettel érintkezve, a semleges állapot visszaállítására törekszik), képes a pufferolásra is, vagyis a pH változások lassítására.

Ezen tulajdonságai miatt természetes megoldást jelent a gyomorbántalmak megszüntetésére. Gyomorégés, savtúltengés esetén, oldjunk fel egy kiskanál szódabikarbónát egy pohár folyadékban, az oldat elfogyasztása után természetes módon szünteti meg bántalmainkat.
Főzés közben is javallot a nehezen emészthető, savas kémhatású hozzávalók alkalmazásakor egy csipetnyi szódabikarbónát adni az ételhez, így azok könnyebben emészhetővé válnak.

A Nature Cookta Szódabikarbóna természetes módon képes megoldani az emésztési panaszokat, így a gyomorbaj okozta fájdalmak csillapítására és a puffadás problémájának megoldására is kiválóan alkalmas.

Ezen kívül kevesek számára ismert apró konyhai trükkök bevetésére is hasznos, ha mindig tartunk otthon szódabikarbónát. Igazi, tartósan kemény tejszínhab készítéséhez elegendő egy csipet szódabikarbóna is. Élénk színűket megőrzik a zöldségek, ha főzéskor egy kis szódabikarbónát is adunk a vízhez.A sütemények szerelmesei is szép, egyenletes tésztát kapnak, ha sütőpor helyett szódabikarbónát használnak a sütés során. Bizonyos húsfélék nehezebben főnek át, így a marha- vagy vadhúsok esetén is a szódabikarbóna hatékonyabbá teszi a főzést.

Összetevők
100% szódabikarbóna (nátrium-hidrogén-karbonát)
Vélemények (73)
2019-07-19 16:52:39
Pozitívum: Zöldségek gyümölcsök tisztítására használom , de sütésnél is ezt használom .

2019-04-23 13:46:35
Pozitívum: Fürdés,lábázratashoz kiváló. Sütemények édességek is.

2019-01-31 14:05:19
Pozitívum: kiváló étkezési célra és nagy kiszerelésű

2018-12-06 21:29:46
Pozitívum: Kiváló termék, sokoldalúan használom.

2018-12-02 18:06:29
Pozitívum: Tökéletes ár-érték arányú termék, amely fontos része a háztartásunknak!

2018-11-15 20:31:13
Pozitívum: Sok mindenre jó , takarítás , mosás, egészség ,mindenre használom .

2018-11-15 08:15:02
Pozitívum: Jó.

2018-11-07 11:30:32
Pozitívum: Fogfehérítésre és szájhigéniás problémák megoldására nagyon jó!

2018-09-27 10:59:20
Pozitívum: megbízható

2018-09-04 16:37:13
Pozitívum: használom

<< 1 2 3 >>