Nature Cookta szőlőmagliszt

Nature Cookta szőlőmagliszt

Raktáron

A Nature Cookta szőlőmagliszt egy jótékony hatású élelmiszer, ami beilleszthető a paleolit étrendbe is. Abban különbözik a többi szőlőmagliszttől, hogy készítése során vegyszermentesen, hidegen sajtolják a szőlőmagból az olaját, majd a zsírtalanított szőlőmagot őrlik finom állagú lisztté.

1 273 Ft
egységár: 5,09 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999884818335
Márka:Nature Cookta
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Nature Cookta szőlőmagliszt Részletes leírás

A Nature Cookta szőlőmagliszt egy jótékony hatású élelmiszer, ami beilleszthető a paleolit étrendbe is. Abban különbözik a többi szőlőmagliszttől, hogy készítése során vegyszermentesen, hidegen sajtolják a szőlőmagból az olaját, majd a zsírtalanított szőlőmagot őrlik finom állagú lisztté. Ezzel az eljárással lecsökken a liszt omega-6zsírsav tartalma, emiatt alkalmassá válik a sütésre is, ugyanakkor a zsírtalanítás miatt magasabb beltartalmi értékű lisztet kapunk. Ez a szőlőmagliszt bővelkedik a szervezet számára hasznos flavonoidokban, polifenolokban és procianidinekben.

Magas rosttartalmának köszönhetően a bélrendszer munkáját segíti.

A szőlőmagliszt többféleképpen felhasználható. Süthetünk vele kenyeret vagy süteményeket, melyek ízvilágához illik a szőlő aromája. A sütés során a receptben megadott lisztnek 3-5 %-át helyettesítheti szőlőmagliszttel.
Akár teába vagy más folyadékba is keverheti.

1 teáskanál szőlőmagliszt fogyasztása a napi adag, ezt ne lépje túl!

100 g szőlőmagliszt tartalmaz:
2500 mg összpolifenolt, 8 g zsírt, ennek 70 %-a telítetlen zsírsavakból áll és 70 g rostot.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.