Csuta Kukoricaliszt 1000 g

Csuta Kukoricaliszt 1000 g

Raktáron

A kukorica ma az egyik legismertebb gluténmentes, lisztérzékenyeknek is javasolt, gabonát helyettesítő alapanyag. .

832 Ft
egységár: 832,31 Ft / kg
Kosárba
EAN kód:5999881955514
Márka:Csuta
Kiszerelés:1 kg
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Csuta Kukoricaliszt 1000 g Részletes leírás

A kukorica ma az egyik legismertebb gluténmentes, lisztérzékenyeknek is javasolt, gabonát helyettesítő alapanyag. Rendkívül laktató, számos módon elkészíthető, és egészséges köret, főétel, sütemény készülhet belőle.

Kása, puliszka elkészítése: Ha vágni szeretnénk a belőle készült ételt, akkor kukoricadarát használjunk, ha krémesebb, lágy végeredményt szeretnénk, akkor pedig kukoricalisztet használjunk. Három-négyszeres mennyiségű vízzel tegyük fel főni, folyamatos keverés szükséges , mert egy pillanat alatt odaég, ezért ne hagyjuk magára. Nagyjából 20 perc alatt elkészíthető.  A kész kását hagyjuk kihülni, úgy könnyedén szelhető. Majd vajon megpirítható, ezáltal még ropogósabbá, ízletesebbé tehető.

Tápérték 100g termékben: Energia: 1452 kJ (346 kcal)


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.