Greenmark Bio hántolt szezámmag 250 g

Raktáron

A szezám parányi magvait összetételük rendkívül értékes táplálékká teszi. Telítetlen zsírsavakat nagy arányban tartalmaz, tömegének több mint felét olaj teszi ki. .

1 010 Ft
egységár: 4,04 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999884931171
Márka:Greenmark
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Greenmark Bio hántolt szezámmag 250 g Részletes leírás

Jelentős mennyiségű A-, B1-, B2-, E-vitamin van benne. Kalciumban különösen gazdag, de más ásványi anyagoknak, így például káliumnak, foszfornak, magnéziumnak, vasnak is bőséges forrása. Lecitin-, szezamintartalma miatt a fogyasztása a magas koleszterinszintűeknek különösen előnyös, szív- és érvédő táplálék, mivel koleszterincsökkentő hatású illetve akadályozza az érfalakon a plakk-képződést.

A szezámmagból préselt szezámolaj B-, D- és E-vitamint, értékes aminosavakat, foszforsavat és lecitint tartalmaz. Nagy energiatartalma és vitaminjai, antioxidánsai miatt hatékony roboráló szer. Gazdagabb kalciumban, mint például a tehéntej, így fogyasztása segíthet elkerülni a csontritkulást.

Felhasználása: pirítva, kenyérbe, pogácsára, panírhoz, salátákhoz, ázsiai ételek készítéséhez.

Tápanyagtartalom  100g-ban:
Kalória (kJ / kcal) 2427 / 580
Zsír 50,7 g
Szénhidrát 9,7 g
Rost 12,0 g
Fehérje 16,8 g

Greenmark Bio hántolt szezámmag 250 g Kulcsszó

greenmark,szezámmag,hántolt szezámmag,bio,natur,ökológiai

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Judit2019. 07. 10.

  sok vitamint és ásványi anyagot tartalmaz porítva kávédarálóban hatásosabb

  nincs

Anonim Felhasználó2016. 05. 06.

  Sajtos rudacskák tetejét szórom meg vele,nagyon finom,és egészséges.