Greenmark Bio dióbél 250 g

Greenmark Bio dióbél 250 g

Raktáron

A dió az egyik legegészségesebb ennivaló, összetétele több mint ideális: olajtartalma magas, szénhidráttartalma viszonylag alacsony, fehérjetartalma jelentős, vitamin és ásványi anyag tartalma kifejezetten magas, és még 8 féle, -a szervezet számára nélkülözhetetlen aminosavat is tartalmaz.

2 199 Ft
egységár: 8,79 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999884931652
Márka:Greenmark
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Greenmark Bio dióbél 250 g Részletes leírás

A dióban sok a magnézium és a kálium, megtalálható benne a csontképző fluor, valamint a mangán és a réz, amely a vérképzésben segít.

Jótékony hatással van a koleszterinre valamint a vérnyomásra. Tartalmaz E- vitamin, Omega 3 zsírsavakat, folsavat, cinket, szelént és rezet. Terhesség alatt fogyasztása kifejezetten javasolt. Hatékony gyomor-és bélhurut ellen.

Magas antioxidáns-tartalommal rendelkezik. A diófélék közül a dió tartalmazza a legtöbb polifenolt, azt az antioxidánst , amely védi a szervezetünket a szövetkárosító molekuláktól. Már napi hét szem dió elrágcsálása is segít távol tartani a betegségeket.

Vértisztító hatása van, serkenti a máj tevékenységét és a vérkeringést. Antibiotikus hatása régóta ismert a népgyógyászatban.

Fogyaszthatjuk magában, desszertekhez, finomra darált dióval gazdagíthatók a vajkrémek és a különféle sajtkrémek is, de akár húsokhoz, salátákhoz is felhasználhatjuk, darálva vagy akár pirítva is. Ízletes növényi tejhelyettesítő is készülhet belőle.

A gondos csomagolás és a többszöri ellenőrzés ellenére sem zárható ki esetleges dióhéj előfordulása.

Tápanyagtartalom 100g-ban:
Kalória (kJ / kcal) 2950 kJ/ 700 kcal
Fehérje (g / 100g) 14,5 g
Szénhidrát/Cukor (g / 100g) 13,4 g/ < 0,1 g
Zsír/Telített zsír (g / 100g) 60-65 g/ 5,6 g
Rost (g / 100g)2,7 g
Nátrium (mg / 100g) 7 mg

 

Greenmark Bio dióbél 250 g Terméktulajdonságok

Kulcsszó:greenmark,dió,dióbél,bio dió,bio,natur,ökológiai

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2015. 08. 15.

  Kicsit lehet rajta avasságot érezni.