Greenmark Bio kesudió 100 g

Greenmark Bio kesudió 100 g

Raktáron

A kesudió finom, krémes, sima állagú és édeskés ízű dióféle,  tápanyagokkal és antioxidánsokkal teli finomság. .

1 646 Ft
egységár: 16,46 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999884931638
Márka:Greenmark
Kiszerelés:100 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Greenmark Bio kesudió 100 g Részletes leírás

Gazdag egyszeresen telítetlen zsírsavakban, fehérjében, rostokban, valamint ásványi anyagok, vitaminok és antioxidánsok széles skálájában. Az ásványi anyagok közül jelentős mennyiségben tartalmaznak rezet, magnéziumot és mangánt, a vitaminok közül pedig B1-, B6- és K-vitamint. Az antioxidánsok közül a polifenolok és a karotinoidok vannak jelen a kesudióban.

Energiaértékét tekintve a kesudiónak van a legalacsonyabb kalóriaértéke a diófélék közül. Ha figyelembe vesszük a magas fehérje- és rosttartalmát, a kesudió könnyen beilleszthető a fogyókúrás étrendbe.

Felhasználása: Kiváló magában, müzlibe, kásába keverve, desszertekhez, darálva vagy pirítva.  Készülhet belőle tejhelyettesítő, valamint vegán sütemények és krémek.

Greenmark Bio kesudió 100 g Terméktulajdonságok

Kulcsszó:greenmark,kesudió,bio kesudió,bio,natur,ökológiai

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.