Greenmark Original Chia mag 750 g

Greenmark Original Chia mag 750 g

Raktáron

A Chia mag leggazdagabb természetes és nagyon fontos forrása a többszörösen telítetlen zsírsavaknak amilyenek az omega-3, omega-6 és omega-9 zsírsavak. Ezen kívül gazdagon található benne természetes rost, fehérje és ásványi anyag, mint például kálcium és magnézium.

3 226 Ft
egységár: 4,3 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999884931287
Kiszerelés:750 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Greenmark Original Chia mag 750 g Részletes leírás

Jótékony hatásai:
Támogatja a szív egészséges működését a benne található Omega-3 és Omega-6 zsírsavaknak köszönhetően, valamint segíthet csökkenteni a vérnyomást.

Stabilizálja a vércukorszintet. A chia mag lassítja az összetett szénhidrátok lebontását és cukorrá alakítását, így segít megelőzni az étkezések utáni hirtelen vércukorszint emelkedést. 2-es típusú diabétesz esetén éppen ezért hasznos élelmiszer.

Méregtelenítő hatása van. A bélrendszerben a chia mag hasonlóan viselkedik, mint az útifűmaghéj. Nagy vízmegkötő képessége miatt megduzzad és tömeget ad a székletnek, amely így könnyebben kiürül. Ezzel segíti a vastagbél tisztítását, valamint megakadályozza a toxinok felszívódását.

Felhasználása:
Keverje joghurtba, pudingba, műzlibe, levesbe, szórja rá salátákra, használja bármilyen körethez, öntetekhez, süteményekhez. A magokat meg is darálhatjuk és smoothie-ba keverhetjük, vagy kenyérliszthez keverhetjük. Sütemények vagy pékáru tetejére is szórhatjuk más magvakkal, nagyon ízletes, amikor enyhén megpirul a tetején.

Tökéletes energia forrás edzésben lévő sportolóknak is. Napi bevitel maximum 15 g!

Tápanyagtartalom (100g-ban):
Kalória (kJ / kcal)     1650 / 400
Zsír     31g
Szénhidrát     17g
Rost     37,9g
Fehérje     20g


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Enikő2017. 09. 19.

  sok mindenbe használható

Anonim Felhasználó2016. 07. 08.

  Tizoraira vagy uzsonnara nagyon jo

Anonim Felhasználó2016. 06. 29.

  Jó minőségű termék.