Trendavit Himalája Kristálysó 500 g

Trendavit Himalája Kristálysó 500 g

Raktáron

A természetes, ásványi anyagokban és nyomelemekben gazdag himalaya só a kősó és a tengeri só kiváló alternatívája ételek ízesítéséhez. .

590 Ft
egységár: 1,18 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5997880503927
Márka:TrendaVit
Kiszerelés:500 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Trendavit Himalája Kristálysó 500 g Részletes leírás

Az egyik legértékesebb természetes só, mivel megtalálhatók benne a Himalája lábainál elterülő kiszáradt őstengerre jellemző ásványi anyagok és nyomelemek. A sókristályok színe a fehértől a vörösig váltakozik, ez adja vegyesen a só rózsaszín árnyalatát. Vegyileg nem tisztított, adalékanyagokat nem tartalmaz.

A tiszta, szennyeződésmentes só többféle létfontosságú ásványi anyag nagyfokú felszívódását és hasznosulását segíti elő, kiemelt szerepet játszhat például a szervezet kalcium-, magnézium- és káliumellátásában.

Természetes, feldolgozatlan sófajta, mentes minden ipari beavatkozástól és finomítási eljárástól. Adalékanyag és tartósítószer nélkül ízesíthetők vele az ételek. Rengeteg értékes ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz, lúgosító, salaktalanító és méregtelenítő hatású. Az asztali sóhoz hasonlóan használható a konyhában, de kiválóan alkalmas fürdők elkészítésére, oldat formájában megfázás, légúti megbetegedés során az orrüreg tisztítására. Melegített sópárnával enyhíthetők a fül, a váll és a deréktáji, illetve hátfájások. Fokozott izzadás ellen is bevethető az alumíniumot tartalmazó káros dezodorok helyett.

Mindenféle típusú étel ízesítésére alkalmazható.

Trendavit Himalája Kristálysó 500 g Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 05. 01.

  Most vettem először. Eddig tetszik.