Eredeti Aloe Vera spray

Eredeti Aloe Vera spray

Raktáron

​Bőrnyugtató és hidratáló készítmény 100%-ban stabilizált Aloe Vera lével, pantenollal, allantionnal és növényi (kamilla, árnika, gingko) kivonatokkal. Értékes összetevőinek köszönhetően alkalmas a bőr kisebb irritációinak (pl.

1 455 Ft
egységár: 14,55 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5998603320104
Kiszerelés:100 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Eredeti Aloe Vera spray Részletes leírás

Bőrnyugtató és hidratáló készítmény 100%-ban stabilizált Aloe Vera lével, pantenollal, allantionnal és növényi (kamilla, árnika, gingko) kivonatokkal. Értékes összetevőinek köszönhetően alkalmas a bőr kisebb irritációinak (pl. bőrpír, napozás után) azonnali enyhítésére. Az Aloe Vera önmagában is kiváló nedvességpótló és bőrkondicionáló. Hialuronsav és NMF összetevői a bőr nedvességmegtartó képességének fokozásával biztosítják a bőr fokozott hidratáltságát. Azonnali segítség otthon vagy utazásnál. 3 év feletti gyermekeknek is ajánlott. 

Alkalmazás:kisebb bőrfelszíni sérüléseknél, horzsolásnál, zúzódásnál, kisebb égési bőrpír, napégés, csípések, kiütések kellemetlen tüneteinek enyhítésére.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 03. 01.

  Minden bőrproblémára gyógyír

Anonim Felhasználó2018. 01. 30.

  nagyon gyorsan regenerálja a bőrt. Gyógyít ,és hidratál.

Szidi2017. 07. 25.

  Egyszerű a használata, "ridikülben" mindig nálam lehet.

Anonim Felhasználó2017. 07. 04.

  Kiváló nap égésre .

Anonim Felhasználó2017. 05. 01.

  nagyszerű termék

Anonim Felhasználó2017. 03. 07.

  Mindenfajta hámsérülésnél használjuk, a csípésektől a sebeken át a pattanásos tiniarc-kezeléséig. Csak jó tapasztalataink vannak vele.

Anonim Felhasználó2017. 02. 13.

  mert nem kaptam meg

Anonim Felhasználó2016. 12. 05.

  Mindenféle sérülésre ezt használjuk, gyorsítja a sebgyógyulást.

Még több mutatása