Innovita Zöldkávé tabletta MEGAPACK

Innovita Zöldkávé tabletta MEGAPACK

Nincs raktáron

Zöld kávé kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta, amelynek klorogénsav tartalma tablettánként minimum 45%. A készítmény nem tartalmaz állati eredetű összetevőt, ezért vegetáriánusok is fogyaszthatják! A zöld kávéban antioxidánsok lelhetőek fel, amelyek felgyorsítják az anyagcserét.

Kosárba
EAN kód:5998607101792
Márka:Innovita
Kiszerelés:100 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Innovita Zöldkávé tabletta MEGAPACK Részletes leírás

Zöld kávé kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta, amelynek klorogénsav tartalma tablettánként minimum 45%. A készítmény nem tartalmaz állati eredetű összetevőt, ezért vegetáriánusok is fogyaszthatják!

A zöld kávéban antioxidánsok lelhetőek fel, amelyek felgyorsítják az anyagcserét. A zöld kávé a máj zsírégető folyamatait fokozza, ezért a zsír nem fog elraktározódni a derekunkon, a combunkon, a hasunkon és a fenekünkön. A zöld kávé fogyasztó tulajdonságait egy antioxidánsnak, a klorogénsavnak köszönheti. A kutatók megállapították, hogy ez az anyag gátolja a glükóz felszívódását a vékonybélben, valamint a glükóz felszabadulását a májból a keringési rendszerbe. Ezzel a hatással kevesebb glükóz kerül a véráramba és így a szervezet a zsírsejteket el kezdi lebontani, hogy energiához jusson, vagyis a testzsír mennyisége el kezd csökkenni.

Hatóanyagok 1 tablettában:

Zöldkávé kivonat 200mg, ebből klorogénsav 90mg.

- Élénkít:
Koffein miatt a szokásos frissítő-élénkítő hatásra is számíthatsz tőle.

- Fiatalít:
A zöld kávé erős antioxidáns tartalmú, mely képes legyőzni a szabadgyököket, a zöld teánál tízszer nagyobb védőhatással bír.

- Csökkenti a vérnyomást:
Japán kutatások szerint a zöld kávé fogyasztása jó hatással lehet a magas vérnyomásra.

- Stabilizálja a vércukorszintet:
A glükózszint stabilizálásával lassítható az öregedés, javíthatóak a pszichológiai funkciók, fokozza a hormonok munkáját és elősegíti a szervezet védekezését.

- Fogyaszt:
Egy csésze zöld kávé a szénhidrát zsírrá alakulását képes csökkenteni. Fokozza a test zsíranyagcseréjét, és csökkenti a zsír zsír asszimilációját.

- Fokozza a kalóriaégetést:
fokozza a hőtermelést, és az anyagcserét, ezáltal a test több zsírt éget el

Alkalmazási javaslat:
Naponta 1-2 tablettát bő folyadékkal nyeljünk le!

Fogyókúra?

Az emberek átlagosan 7 kilogrammot fogyhatnak ezzel a készítménnyel 12 hét alatt.Számos kutatást elvégeztek már a zöldkávé hatékonyságát vizsgálandó. Átlagosan a testsúlyuk 10%-tól szabadultak meg a résztvevők.A zöld kávé klorogénsav tartalmának köszönhetően csökkenti a bevitt szénhidrátok zsírrá alakulását, valamint kiváló antioxidánsként tartják számon. A zöld kávé kivonata teljes egészében eltér az általunk ismert feketekávétól, noha az alapanyag természetesen ugyanaz.

A zöld kávé kivonat nyers és nem pörkölt kávébabokból készül. A kávé pörkölésével a babok klorogénsav lebomlik, aminek egyébként a zöld kávé az előnyeit köszönheti. A klorogénsav segít a cukorbetegség kezelésében és a testsúly kontrollálásában. De nézzük is, hogy a zöld kávé milyen előnyös hatásokat fejt ki a szervezetben.

Minőségét megőrzi:
A dobozon jelzett hónap végéig (nap,hó,év)

Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tartandó!

Innovita Zöldkávé tabletta MEGAPACK Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:30
Csomagolási mértékegység:db/karton
Kulcsszó:innovita, zöldkávé, zöldkávé kapszula

Innovita Zöldkávé tabletta MEGAPACK Összetevők

​Hatóanyag 1 tablettában Zöldkávé kivonat 200mg, ebből klorogénsav 90mg

Innovita Zöldkávé tabletta MEGAPACK Figyelmeztetés

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) é

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2020. 01. 21.

  Nekem segített a fogyókúràm soràn. Energikusabb voltam.

Anonim Felhasználó2019. 06. 27.

  Nahyon jótékony volt a fogyàsomhoz.

Anonim Felhasználó2019. 04. 23.

  Jó ár-érték arány

Anonim Felhasználó2018. 01. 17.

  tényleg elveszi az éhségérzetet kb 2 hét szedés után.Én napi 1 tablettát szedek!

Anonim Felhasználó2017. 02. 07.

  Jobb a közérzetem. Eddig már tapasztaltom nincs:)

Anonim Felhasználó2017. 01. 12.

  Vizeletajtó hatása az van, mást nem vettem eddig észre

Anonim Felhasználó2017. 01. 01.

  még nem tudom értékelni.

Anonim Felhasználó2016. 09. 23.

  Érezhetően gyakoribb lett a vizelési inger, tehát egy biztos, dolgozik a zöldkávé, tisztul a szervezet.

Még több mutatása