Innovita Kurkuma tabletta E-vitaminnal 500mg MEGAPACK

Innovita Kurkuma tabletta E-vitaminnal 500mg MEGAPACK

Raktáron

A Kurkuma elősegítheti az ízületek rugalmasságának, egészséges működésének fenntartását. A készítmény 500 mg kurkumát tartalmaz tablettánként. Alkalmazási javaslat: Naponta 1-2 tablettát bő folyadékkal nyeljünk le! Tárolás: gyermekektől elzárva, száraz, hűvös, sötét helyen.

4 642 Ft
egységár: 46,42 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5998607101730
Kiszerelés:100 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Innovita Kurkuma tabletta E-vitaminnal 500mg MEGAPACK Részletes leírás

A Kurkuma elősegítheti az ízületek rugalmasságának, egészséges működésének fenntartását. A készítmény 500 mg kurkumát tartalmaz tablettánként.

Alkalmazási javaslat: Naponta 1-2 tablettát bő folyadékkal nyeljünk le!

Tárolás: gyermekektől elzárva, száraz, hűvös, sötét helyen. A termék kupakját mindig gondosan zárja vissza!

A kurkumáról:
A kurkuma a hagyományos indiai gyógyászatban, a több ezer éves múltra visszatekintő ájurvédában, ősidők óta alkalmazott gyógyító szer, gyógyító fűszer. De már i. e. 600-ban Asszíriában is feljegyezték jótékony hatásait. Az ókor leghíresebb görög orvosa, Dioszkoridész ugyancsak megemlíti.

Hatóanyagai:
Van belőlük pár, vizsgálódásunk tárgya azonban két fő hatóanyag, két kurkuminszármazék (demetoxi-kurkumin és bisdemetoxi-kurkumin).

A kurkumin (sárga festékanyag) erős antioxidáns, terápiás alkalmazása nagyon hasonló számos bioflavonoidéhoz, hatékony gyulladáscsökkentő, antikarcinogén (daganatellenes), antibakteriális, antivirális (vírusölő), antimikrobás, immunstimuláló vegyület.

Növeli a májban és egyéb szövetekben a glutationszintet. A glutationt, vagy rövidebben GsH-t, melyet a tudósok gyakran csak a test természetes gyógyító anyagaként tisztelnek, gyakran csupán egy aminosavnak tekintik, de ez igazából csak egy kifejezés, mely arra szolgál, hogy leírják azt a tripeptid formációt, mely természetes körülmények között a májban alakul ki három különböző aminosavból a glutaminsavból, a ciszteinből és a glicinből. A glutation testünk egyik legerősebb antioxidánsaként ismert képes kisöpörni a szabadgyököket testünkből, és küzd azok károsító hatásai ellen. Valószínűleg ezért alakult ki a tudósok körében az a nézet, mely szerint a test legerősebb gyógyító anyagaként tekintenek rá.  A kurkumin csökkenti a bélben lévő toxinok szintjét. A kurkumin kemoprotektív (vegyi anyagokkal szembeni védő) hatású, különösen azoknál, akiknek testnedveiben (nyálában) nincs szabadon keringő A-, illetve B-vércsoportra jellemző antigén (ezek az úgynevezett non-szekrétor egyének). A kurkumin ugyanakkor a bélrendszerben történő poliamin-szintézis hatékony inhibitora (blokkolója) is. Lényeges kiemelni, hogy a kurkumin minden vércsoport számára hasznos és jótékony hatóanyag. A kurkumin gátolja a fájdalommal kapcsolatos, prosztaglandinoknak nevezett anyagok szintézisét a szervezetben. Kiváló diuretikum (vízhajtó) , ezért támogatja a vesék munkáját is. Csökkenti a vér LDL koleszterin és a trigylcerid szintjét is. A kurkuma hatóanyagai serkentik a zsíranyagcserét (a súlycsökkenést is). Nagy mennyiségben fokozza a szervezet kortizol termelését, mely hatékonyan csökkenti a szervezetben zajló gyulladásos folymatokat, mivel gátolja az úgynevezett leukotrién képződést (ez az anyag gyulladáskeltő hatású). A kurkumin emellett számos más hatásmechanizmus tekintetében is nagyon hasonló a flavonoidokhoz, mind antioxidáns hatását, mind a gyógyszereket metabolizáló enzimek, például a glutation-S-transzferázok stimulációját tekintve.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 07. 08.

  Nagyon jó az izületeimnek

P.632019. 04. 05.

  Úgy érzrm, hogy hasznos.

  Nincs rossz tapasztalatom.

Anonim Felhasználó2019. 01. 22.

  Egyelőre nem győződtem meg a termék hatékonyságáról. Ettől fogva nem tudom értékelni, ajánlani pedig egyáltalán nem.

Tóth Györgyné2018. 12. 16.

  Megszüntek az izületi csomok a kezemben. Térdeim kevésbé fájnak.

Anonim Felhasználó2018. 09. 26.

  Az ízületi fájdalmakat csökkenti.

Anonim Felhasználó2018. 08. 16.

  Csak ajánlani tudom, segít a fáradság érzetben.

Anonim Felhasználó2018. 05. 23.

  Alkalmas tartós szedésre és nincs mellékhatása.

Anonim Felhasználó2017. 10. 06.

  ég pár napja hogy átvettem igy nincs még érdembeni tapasztalatom a termékkel kapcsolatosan.Jó árfekvésú.

Még több mutatása