Béres Actival Kid gumivitamin cukormentes gumitabletta 90 db

Raktáron

Az új összetételű Actival Kid Gumivitamin nemcsak cukormentes és finom, hanem a benne lévő összetevők közül az A-, B6 -, B12 -, C-, D3 -vitamin, folsav és cink hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez.

6 043 Ft
egységár: 67,14 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5997207716399
Márka:Béres
Kiszerelés:90 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Béres Actival Kid gumivitamin cukormentes gumitabletta 90 db Részletes leírás

Béres Actival Kid gumivitamin cukormentes gumitabletta 90 db

Szervezetünknek szüksége van a létfontosságú vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek bizonyos mennyiségű napi bevitelére.
Az Actival Kid Gumivitamin természetes aromával és természetben is előforduló édesítőszerrel készült.
Actival Kid Gumivitamin, cukormentes gumitabletta étrend-kiegészítő multivitamin oligofruktózzal és édesítőszerrel finom narancs és málna ízben elsősorban gyermekek részére.

Összetevők: édesítőszer (maltit-szirup, amely 0,7 g/tabletta maltitot tartalmaz), víz, zselatin, oligofruktóz cikóriából, aszkorbinsav, aromák (narancs ízű, málna ízű) savanyúságot szabályzó anyagok (citromsav, nátrium-citrátok, kálium-hidroxid), fekete répa koncentrátum, DL-alfa-tokoferil-acetát, zsírsav trigliceridek, cink-oxid, maltodextrin, dexpanthenol, retinil-palmitát, piridoxin-hidroklorid, fényezőanyag (karnauba-viasz), maltodextrin, színezék (kárminsav), folsav, csomosódást gátló anyag (nátrium-hidrogén-karbonát), kálium-jodid, biotin, antioxidáns (DL-alfa-tokoferol), tartósítószer (kálium-szorbát), kolekalciferol, cianokobalamin.

Gyermekek elől gondosan elzárandó!

A termék száraz, hűvös helyen, 25˚C alatt, közvetlen napfénytől védve tárolandó.

Figyelmeztetések:
A javasolt napi adagnál nem szabad többet beszedni!
Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet.
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészéges életmódot.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.