AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Lifeplan Laktáz enzim

Márka: Lifeplan
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 30 db
  • súly: 80
  • méret: 9 x 4,50 x 4,50
  • OÉTI engedélyezési szám: 604/2007
Ezt a terméket jelenleg 2 vásárló nézi.
5019205001069
Aktuális ár:
2 468 Ft
Egységár:
82,27 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Tejcukor érzékenység vagy teljes laktáz enzim pótlására, speciális gyógyászati célra szánt tápszer felnőtteknek. A laktózintolerancia kellemetlen tüneteinek elkerülésésre. A kizárólag növényi kivonatból előállított LAKTÁZ Enzim hozzáadsásával megszüntetehetők a tejcukor-intolerancia kellemetlen tünetei: puffadás, flatulencia, has feszülés, fájdalom, tejcukor fogyasztása után hzasmenés, akár migrénes roham is. Az autószom recesszív öröklésmenet miatt a laktáz termelődése áés ez által a tejcukor tolarncia egyedi mértékben változó, az enyhétől a teljes laktáz hiányáig terjedően. A laktáz enzim diferenciája miatt bakteriális fermentáció következik be, melynek eredménye a gázképződés és a víz ozmótikus visszaáramlása a belekbe. A tejcukor megvonása az étrendből súlyos kálcium hiányhoz, valamint fontos vitaminok hiányához vezethet.
Tudnivalók
Ellenjavallat: ismert túlérzékenység az összetevőkkel szemben. Száraz, hüvős helyen, gyermekektől gondosan elzárva tartandó.
Összetevők
laktáz enzim (Aspergillus Orízae) szójabab olaj, zselatin, szorbitol, glicerin, lecitin, titánium-dioxid, méhvisz.
Figyelmeztetés
Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!