Dr.Steinberger Gojilé 99 %-os

Nincs raktáron

A gojit a vitalitás gyümölcsének tartják. A tradicionális keleti gyógyászok energiamegőrző, látásjavító és keringésjavító hatásai miatt évszázadok óta alkalmazzák. .

Kosárba
EAN kód:4004192014155
Márka:Dr.Steinberger
Kiszerelés:330 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Steinberger Gojilé 99 %-os Részletes leírás

A Goji bogyó a lycium barbarum bokor gyümölcse. Észak-Ázsia térségében régóta fogyasztják a gyümölcs levét és a szárított bogyókat.

A szuper élelmiszerek közé tartozó Goji bogyó a természet tápanyagokban egyik legdúsabb gyümölcse. Elsősorban rendkívül magas C-vitamin-tartalma miatt vált nagyon keresetté, de különleges tápanyag-összetétele kiváló általános immunerősítővé és közérzet javítóvá is teszi. Alacsony a kalóriatartalma, zsírszegény, több mint 21% rostot, közel  20 féle aminosavat, 21 féle ásványi anyagot tartalmaz és olyan speciális poliszacharidokat, amelyek megvédik a sejteket a károsodástól, megerősítik a szervezet védekező képességét, amely így ellenállóbbá válik a fertőzésekkel, betegségekkel szemben. A benne található béta-karotin a luteinnel és zeaxantinttal együtt hozzájárul a bőr védelméhez és a látás javításához is. Az immunrendszer megerősítésével jótékony hatásai közé tartozik még az étvágy és az alvás minőségének javulása, az idegi és lelki kiegyensúlyozottság, a fáradtság és ingerlékenység csökkenése. Jótékony hatással lehet az agy, az idegrendszer és a hormonháztartás működésére, segíthet a koleszterinszint és a vérnyomás csökkentésében. Vitamin és ásványi anyag tartalma: B1-vitamin, B2-vitamin, B6-vitamin, C-vitamin, E-vitamin, béta-karotinnak, cink, vas, réz, kalcium, kálium, szelén, foszfor.

Összetevők
gojilé, antioxidáns: aszkor- binsav, savanyítóanyag: citromsav

Átlagos tápérték 100 ml-ben:
Energia: 243 kJ/58 kcal,
zsír:

Dr.Steinberger Gojilé 99 %-os Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:6
Csomagolási mértékegység:db/karton
Kulcsszó:steinberger,goji,goji bogyó,immunerősítés
Méret:208x55x55

Dr.Steinberger Gojilé 99 %-os Összetevők

Gojilé, antioxidáns: aszkorbinsav, savanyítóanyag: citromsav.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 09. 26.

  Korábban már értékeltem, meg is jelent!

Anonim Felhasználó2019. 09. 03.

  Jobb az általános közérzetem

nincs vele problémám2019. 03. 16.

  Javítja a közérzetet, kevésbé vagyok "szédülős", mióta "iszom".

Anonim Felhasználó2019. 02. 22.

  Érezhetően növeli a stabilitást /pl. kevésbé szédülök, jobb az általános erőnlétem/

Szegedi Tibor2015. 10. 24.

  Nagyon jó hatással van elsősorban a szemre és javitja a látást.

Szegedi Tibor2015. 10. 04.

  Nagyon jó termék és segiti javitani a látástA goji bogyó a B-vitaminnak és az antioxidánsoknak is gazdag forrása, amelyek a káros szabadgyökök ellen védik meg a szervezet sejtjeit. Gazdag továbbá poliszacharidokban, amelyek az immunrendszert erősítik. Továbbá 18 különböző aminosavat is tartalmaz és bőséges káliumforrás is. És, mintha nem lenne elég a szív-és bőrvédő hatás, valamint az immunrendszert erősítő hatás, a béta-karotinnak és az antioxidánsoknak köszönhetően rákellenes hatással is rendelkezik.

Anonim Felhasználó2015. 02. 18.

  Majdnem 100%-os goji gyümölcs, az erő forrása.