Naturland Fekete nadálytő krém

Naturland Fekete nadálytő krém

Raktáron

Zárt baleseti és sportsérülések, zúzódások, rándulások okozta véraláfutások, vérömlenyek, gyulladások és duzzanatok megszűnésének elősegítésére, valamint csonttörések utáni kezelések kiegészítésére bőrápolási céllal.

2 174 Ft
egységár: 36,23 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5998794301524
Márka:Naturland
Kiszerelés:60 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturland Fekete nadálytő krém Részletes leírás

Zárt baleseti és sportsérülések, zúzódások, rándulások okozta véraláfutások, vérömlenyek, gyulladások és duzzanatok megszűnésének elősegítésére, valamint csonttörések utáni kezelések kiegészítésére bőrápolási céllal. Hatóanyagai segítik a szövetek regenerálódását.

Naturland Fekete nadálytő krém Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:12
Csomagolási mértékegység:db/karton

Naturland Fekete nadálytő krém Kulcsszó

naturland, nadálytő krém, fekete nadálytő, gyulladás, duzzanat

Naturland Fekete nadálytő krém Összetevők

Aqua, Alcohol, Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Symphytum Officinale Root Extract, Sodium Lauryl Sulfate, Arnica Montana Flower Extract, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Allantoin, Methylparaben, Tocopheryl Acetate, Citrus Limon

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.