Naturland Vadgesztenye krém forte

Raktáron

Növényi kivonatainak antocián, flavonoid és szaponin hatóanyagai fokozhatják a bőr mikro-keringését, kedvezően hatnak a bőrfelületi erek rugalmasságára, és elősegíthetik a „nehézláb” érzés mérséklését.

2 049 Ft
egységár: 20,49 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999561010199
Márka:Naturland
Kiszerelés:100 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturland Vadgesztenye krém forte Részletes leírás

Növényi kivonatainak antocián, flavonoid és szaponin hatóanyagai fokozhatják a bőr mikro-keringését, kedvezően hatnak a bőrfelületi erek rugalmasságára, és elősegíthetik a „nehézláb” érzés mérséklését. Mindennapos használata frissítheti, vitalizálhatja a seprűvénás, visszeres bőrt.

Alkalmazási javaslat:
A bőr tisztítása után gyengéd mozdulatokkal a bőrbe masszírozzuk.
Figyelmeztetés: Gyermekektől elzárva tartandó! Külsőleg! Szembe, nyálkahártyára ne kerüljön, ha mégis előfordul, akkor bő vízzel öblítse ki!

Tárolás:
Legfeljebb 25°C-on, fénytől védve. Felhasználható (hónap/év) a doboz alján jelzett időpontig.

Naturland Vadgesztenye krém forte Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:12
Csomagolási mértékegység:db/karton

Naturland Vadgesztenye krém forte Kulcsszó

naturland, vadgesztenye, vadgesztenye krém, visszér, seprűvéna

Naturland Vadgesztenye krém forte Összetevők

Aqua, Glycine Soja Oil, Petrolatum, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Propylene Glycol, Sodium Lauryl Sulfate, Alcohol, Glycerin, Methylparaben, Ruscus Aculeatus Root Extract, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Vitis Vinifera Leaf Extract, Hamameli

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 10. 19.

  Nagyon jó termék