Naturland Propolisz balzsam

Raktáron

A Naturland Propolisz balzsam egy különleges összetételű, bőrtápláló termék, melynek legfontosabb összetevője az illóolajokat, B1-, B2-, B6-, C- és E-vitaminokat, valamint aminosavakat és ásványi anyagokat tartalmazó propolisz.

2 599 Ft
egységár: 25,99 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5998794305249
Márka:Naturland
Kiszerelés:100 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturland Propolisz balzsam Részletes leírás

A Naturland Propolisz balzsam egy különleges összetételű, bőrtápláló termék, melynek legfontosabb összetevője az illóolajokat, B1-, B2-, B6-, C- és E-vitaminokat, valamint aminosavakat és ásványi anyagokat tartalmazó propolisz. A balzsam gondosan kiválasztott, természetesen aktív hatóanyagok egyedi össze-tételével biztosítja a bőr optimális hidratálását, táplálását és védelmét.

Naturland Propolisz balzsam Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:12
Csomagolási mértékegység:db/karton

Naturland Propolisz balzsam Kulcsszó

naturland, propolisz, propolisz balzsam, bőrápoló balzsam

Naturland Propolisz balzsam Összetevők

Aqua, Propylen Glycol, Sorbitol, Chamomilla Recutita Flower Extract, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Lanolin Alcohol, PEG-100 Stearate, Propolis, Ethylhexyl Palmitate, Lanolin Alcohol, Ethylhexyl Stearate, Diethylhexyl Adi-pate, PEG-8, Alcohol, Tocop

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 07. 17.

  még nem bizonyitott,mert most használom előszőr

Anonim Felhasználó2019. 03. 19.

  Jó

Melinda2019. 02. 14.

  Sajnos nagyon száraz és sebes a bőröm, eddig szteroidos, patikai krémmel kentem, de szerettem volna valami természetesre váltani, amiben nincs szteroid. Barátnőm tanácsára kipróbáltam a Propolisz balzsamot, és abszolút pozitív csalódás volt számomra. Már másnapra a sebek nagy része halványodott, az apróbbak el is tűntek. A száraz, húzódó érzés és rengeteget javult. Nagyon elégedett vagyok, biztosan fogok még venni, ha elfogy. :) Csak ajánlani tudom!

Andrea2019. 01. 03.

  Kísérletképpen vettem