Naturstar körömvirág krém plusz dupla 2x60ml 120 ml

Raktáron

A Naturland Körömvirág krém recept nélkül kapható gyógyhatású szerrel Ön enyhe, múló panaszokat kezelhet orvosi felügyelet nélkül. Az optimális hatás érdekében azonban elengedhetetlen a termék körültekintő, előírásszerű használata.

1 818 Ft
egységár: 15,15 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5998844741065
Márka:Naturstar
Kiszerelés:120 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturstar körömvirág krém plusz dupla 2x60ml 120 ml Részletes leírás

A Naturland Körömvirág krém recept nélkül kapható gyógyhatású szerrel Ön enyhe, múló panaszokat kezelhet orvosi felügyelet nélkül. Az optimális hatás érdekében azonban elengedhetetlen a termék körültekintő, előírásszerű használata. A körömvirág (Calendulae flos) sebgyógyító és gyulladáscsökkentő hatású. A béta-karotin természetes antioxidáns, az A-vitamin provitaminjaként fontos szerepet játszik a hámképződésben és a regenerációban, azaz a sebgyógyulásban. A kamillavirágzat (Matricariae flos) hatóanyagai gyulladáscsökkentő, seb-gyógyító és antimikrobás hatásúak.



A krém gyakori használatával megelőzhetőek, illetve megszüntethetőek a bőrgyulladások. Lokális, nem nagy felületű bőrgyulladások (bőrkiütések, égési sérülések során keletkezett hámfosztott területek, fagyások) kezelésére. Visszérgyulladás esetén mérsékli a gyulladásos tüneteket és csökkenti a fájdalmat. Nehezen gyógyuló - már hámosodó - sebek és fekélyek, valamint aranyeres problémák kezelésére. Regeneráló és hidratáló hatóanyagai a bőrt simává és puha tapintásúvá teszik.



Mikor ne használja a Naturland Körömvirág krémet?



A készítmény bármely komponense iránti egyéni túlérzékenység (allergia) esetén (pl. fészkes virágzatúakkal szemben) és nyílt-, vérző sebfelületen ne alkalmazza a készítményt!



A Naturland Körömvirág krém gyermekek esetében 3 éves életkortól alkalmazható!



Hatóanyagok:



10,2 g körömvirág és kamillavirágzat (Calendulae flos et Matricariae flos) kivonat [kivonószer: Cegesoft PS 17 - 96%-os etanol]

7,2 mg béta-karotin (Lucarotin 10 S)



Segédanyagok:



tisztított víz



cetil-sztearil-alkohol



fehér vazelin



nátrium-lauril-szulfát



96%-os etanol



metil-parahidroxibenzoát



citromolaj



A termék belső fogyasztásra nem alkalmas. A termék nem gyógyít betegségeket. A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas. Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával! Kerülni kell a szembejutást. Az ajánlott napi alkalmazási mennyiséget ne lépje túl! Ne használja irritált vagy sérült bőrfelületen!  Ne használja a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Ha kiütés jelentkezik, függessze fel a használatát! Gyermekektől elzárva tartandó.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.