Interherb Kollagén & Hyaluronsav Szépségformula EXTRA kapszula

Interherb Kollagén & Hyaluronsav Szépségformula EXTRA kapszula

Raktáron

​Könnyen felszívódó és nagy hatásfokkal hasznosuló kollagén kivonat a kollagén, hyaluronsav és szabad aminosavak komplexe. A vonzó megjelenésű, üde és rugalmas bőr és az egészséges, dús haj a fiatalság egyik záloga.

3 583 Ft
egységár: 119,43 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999542642821
Márka:Interherb
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Interherb Kollagén & Hyaluronsav Szépségformula EXTRA kapszula Részletes leírás

​Könnyen felszívódó és nagy hatásfokkal hasznosuló kollagén kivonat a kollagén, hyaluronsav és szabad aminosavak komplexe.

A vonzó megjelenésű, üde és rugalmas bőr és az egészséges, dús haj a fiatalság egyik záloga. A kor előrehaladtával megjelenő mimikai ráncok, a bőr megereszkedése, vagy foltos öregedése, a haj és a körömszerkezet elvékonyodása, megfakulása ma már külsőleg és belsőleg is lassítható élettani folyamatok.

Ezek a bioaktív hatóanyagok elősegítik a bőr üdeségének, rugalmasságának megőrzését, az izületek mozgékonyságát. A gránátalma- és a szőlő-polifenolok, az antioxidáns nyomelemek (szelén, cink, réz) és a B2-vitamin az oxidatív stressz ellen védenek. A haj, bőr és köröm egészséges, vonzó megjelenését a szelén, a cink és a réz, valamint a B2, B3 vitaminok támogatják.

Javasolt fogyasztás: napi 1 kapszula. Főétkezés közben szétrágás nélkül nyelje le. Folyamatos szedése 1-3 hónapig ajánlott, évente 2-3 alkalommal. Háromhavi szedést követően tartson két hét szüntet.

Tárolás: szobahőmérsékleten (15-25 ºC).

Interherb Kollagén & Hyaluronsav Szépségformula EXTRA kapszula Terméktulajdonságok

OÉTI:11970/2013

Interherb Kollagén & Hyaluronsav Szépségformula EXTRA kapszula Kulcsszó

interherb,híaluron sav,ránctalanító,szépség tabletta,kollagén

Interherb Kollagén & Hyaluronsav Szépségformula EXTRA kapszula Összetevők

II. típusú Hidrolizált kollagén kivonat, zselatin, tömegnövelő: mikrokristályos cellulóz, cink-szulfát-monohidrát, nátrium-szelenit, vas-fumarát, Mezei zsurló kivonat, Gránátalma kivonat, Szőlőhéj kivonat, nikotinamid, Spirulina alga, Koenzim-Q10, réz

Interherb Kollagén & Hyaluronsav Szépségformula EXTRA kapszula Tudnivalók

Hatóanyag/napi adag (1 kapszula):II. típusú Hidrolizált kollagén kivonat:200 mgEbből: Hyaluronsav:20 mgB1-vitamin (Tiamin): 1,1 mg RDA*%: 100%B2-vitamin (Riboflavin):1,4 mg RDA*%: 100%B3-vitamin (Niacin): 16,0 mg RDA*%: 100%

Interherb Kollagén & Hyaluronsav Szépségformula EXTRA kapszula Figyelmeztetés

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) é

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2016. 06. 03.

  Egy hét után látható eredmény a bőrön

Anonim Felhasználó2016. 02. 24.

  nem tudom

Anonim Felhasználó2015. 11. 02.

  Még nem tudok érdemlegeset mondani. Sokat várok tőle.

Gyula2015. 03. 10.

  Még csak most kezdtem el szedni így még nincs véleményem.

Anonim Felhasználó2015. 03. 09.

  Ízületi gyulladás belsőleges kezelésére vettem a terméket. Külsőleg krémmel kombinálva duzzanat, fájdalom pár nap használat után szinte teljesen megszűnt. Látványos javulás, az arcbőr simább, ráncok halványabbak.

Anonim Felhasználó2015. 02. 28.

  már ajánlottam!

Anonim Felhasználó2015. 02. 10.

  Az első doboznál tartok de már érzem,hogy az izületnek jót tesz,nem fáj és a mozgás is könnyebb.

Anonim Felhasználó2015. 02. 03.

  Szebb lett a bőröm tőle.

Még több mutatása