Himalája Sószappan

Himalája Sószappan

Raktáron

Fiatalítsd meg a bőröd Himalája kristálysóval! Az elöregedett bőrsejtek száraz, durva érzést adnak a bőrödnek. Ha ezt a víztelen réteget eltávolítjuk, megfiatalodik a bőr. Dörzsöld be a bőröd a Himalája sószappannal, ezáltal megfinomodik, kitisztul a bőröd.

1 273 Ft
egységár: 6,36 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999888013033
Márka:Himalaya
Kiszerelés:200 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Himalája Sószappan Részletes leírás

Fiatalítsd meg a bőröd Himalája kristálysóval! 

Az elöregedett bőrsejtek száraz, durva érzést adnak a bőrödnek. Ha ezt a víztelen réteget eltávolítjuk, megfiatalodik a bőr. 
Dörzsöld be a bőröd a Himalája sószappannal, ezáltal megfinomodik, kitisztul a bőröd. A finom sógranulátum megtisztítja az eltömődött pórusokat, ezáltal szabadon lélegzik és megfiatalodik a bőröd.

Használd gyakran, ha pattanásos, gyulladt a bőröd. A sószappan kitisztítja, enyhíti a gyulladást és serkenti a vérkeringést. 

Mindenféle bőrtípusra alkalmazható!
Száraz bőr: lezárja a bőr felületét és nem engedi kipárologni a nedvességet.
Zsíros bőr: egyensúlyban tartja és harmonizálja a faggyúmirigyek túlzott működését.

Használata: nedvesítsd be a sószappant és közvetlenül azzal is bekenheted a tiszta bőröd, de jobb, ha a kezedre kened, és úgy viszed fel az arcodra és/vagy testedre. Tehát úgy kell használni mint egy krémet, nem mint egy szappant. A bőrödön a kikristályosodott sót hagyd rajta, vagy a száradás után finoman pergesd le kézzel, esetleg ruhával/törölközővel. 
Ha a bőröd feszül, kicsit várj, ne kenj rá rögtön olajat, érdemes várni kb.10-20 percet. Ennyi idő elég, hogy meginduljon a faggyú termelődése és megszűnjön a feszülő érzés.


- Ha sószappant használsz, lehetőleg ne kenj a bőrödre krémeket, legfeljebb nagyon kevés olajat, shea vajat. 
- Kezdetben tapasztalhatsz csípő érzést, mely 2-5 percen belül elmúlik.
- Az érzékeny, sérült bőrre ne közvetlenül használd a sószappant, inkább az oldatával kend be. Tedd a sószappant pohárba és önts rá annyi vizet, hogy az ellepje. A víz leoldja sót, így kb. 26 %-os telített sóoldatot kapsz. Ezt bármikor megismételheted, amíg feloldatlan sót látsz a vízben, addig az oldat telített.
- Herpesz/pattanás esetén a benedvesített sószappannal kend be a beteg bőrfelületet. Minél gyakrabban érdemes kenni, annál hamarabb múlik el, illetve szárad le a hólyagocska/pattanás. A sebek például 2-3 napon belül nyomtalanul eltűnnek a használatával. Férfiaknál borotválkozásnál az esetleges vágás helyét is érdemes ezzel kezelni.

Himalája Sószappan Kulcsszó

Himalayahimalája só,himalaya só,só,sószappan,szappan

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 03. 19.

  A kívánt hatást hozza

Sarkadi Mária2015. 07. 14.

  Sorolja fel a termék előnyeit...Régóta használom és szeretem...ténylegesen helyettesiti a bőrradirt és a testápolót, használatával a bőr egészséges, puha, szép lesz.

Anonim Felhasználó2015. 03. 05.

  nem tudták küldeni ezt a szappant, mert nem is volt Önöknek!

Anonim Felhasználó2015. 01. 23.

  Párologtatáshoz isteni.

Eszter2015. 01. 03.

  Én, mivel pedikűrös vagyok, fertőtlenítésra is kiváló ez a szappan. Tisztítottam azonban a testem is vele, nagyon egészséges a bőrnek, szinte felújítja a test bőrét.